Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tudorel Toader, precizari despre intalnirea cu Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, precizari despre intalnirea cu Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila i-a delegat pe ministrii de Finante si de Justitie, Eugen Teodorovici si TudorelToader, pentru a participa la consultarile de joi de la Palatul Cotroceni. Chiar daca vizita la. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, precizari inainte de intalnirea cu Klaus Iohannis: `La Cotroceni nu voi discuta despre...`

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si cel al Finantelor, Eugen Teodorovici, au fost delegati de premierul Viorica Dancila sa participe joi la consultarile de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus.

Tudorel Toader vorbeste despre DEMISIE. Precizarile ministrului

Tudorel Toader a anuntat ca nu intentioneaza sa demisioneze din functia de Ministru al Justitiei. Precizarea vine dupa informatiile aparute in presa despre posibila plecare a sa din Guvern, in contextul.

Exploziv. Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, la aceeasi masa

Presedintele Klaus Iohannis a decis convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru ziua de marti, 4 septembrie, ocazie cu care se va discuta despre rectificarea bugetara. Membrii guvernului l-au acuzat.

Eugen Teodorovici si Tudorel Toader merg in locul Vioricai Dancila la Cotroceni

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si ministrul Justitiei Tudorel Toader vor participa joi, in locul premierului Viorica Dancila, la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis cu privire la rectificarea bugetara.

Dragnea, despre plecarea lui Tudorel Toader din Guvern: Este destul de ciudat si destul de greu de inteles...

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca a citit ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vrea sa inceapa o cariera de notar si a vazut si solicitarea ca sa se suspende imediat,.

Tudorel Toader merge joi dimineata la Palatul Cotroceni inainte de a anunta succesorul Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader va merge joi la Palatul Cotroceni, unde va discuta cu seful statului despre rectificarea bugetara care a fost adoptata miercuri de Guvern fara avizul CSAT, informeaza.

Tudorel Toader: Nu demisionez de la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a precizat, marti, intr-o postare pe Facebook, ca nu intentioneaza sa demisioneze, dupa ce presa a relatat despre demersurile sale in vederea obtinerii unui post de notar public la Iasi si dupa ce presedintele PSD Liviu Dragnea si-a exprimat nemultumirea in legatura cu gestul sau.

Pleaca din Guvern? Tudorel Toader se pregateste sa se autonumeasca in functia de notar public. Cine a semnat ordinul prin care numarul de notari din Iasi a fost suplimentat (FOTO)

UPDATE:Noi detalii despre cererea lui Tudorel Toader de intrarein Uniunea Notarilor Publici din Romania UNNPR) . Solicitarea sa a fot aprobata in prima zi lucratoare de dupa depunerea cererii, iar.

Pleaca din Guvern? Tudorel Toader se pregateste sa se autonumeasca in functia de notar public (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a depus o cerere de intrare in Uniunea Notarilor Publici. in solicitarea adresata presedintelui Uniunii, Viorel Manescu, Toader cere ca, imediat dupa intrarea in uniune,.

De cate ori a fost incalcata legea pentru ca Tudorel Toader sa ajunga notar. Evaluare

Pentru oricare dintre noi vine o vreme in care e supus evaluarii, asa grait-a ministrul Justitiei dupa ce a evaluat-o pe Kovesi, cu efectele cunoscute, si inainte de a-l evalua pe Augustin Lazar, cu efectele previzibile. Dar poate ca si pentru Tudorel Toader a venit vremea evaluarii, spre a deslusi cum isi adjudeca el dividende personale din functia de ministru al Justitiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )