Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader: Proiectul de modificare a legilor justitiei este finalizat. Cerintele CEDO privind conditiile din penitenciare sunt prioritare

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader: Proiectul de modificare a legilor justitiei este finalizat. Cerintele CEDO privind conditiile din penitenciare sunt prioritare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca a fost finalizat proiectul de modificare a legilor justitiei si ca prioritara este rezolvarea conditiilor din penitenciare. continuă pe Hotnews

Toader anunta pe Facebook ca proiectul de modificare a legilor Justitiei este finalizat. Ministrul vrea reducerea cu 20% a pedepselor celor incarcerati in conditii improprii (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta pe Facebook ca proiectul de modificare a legilor Justitiei este finalizat. Ministrul considera acum prioritara reducerea cu 20% a pedepselor celor.

Tudorel Toader: Voi discuta legile justitiei pe indelete, in amanunt cu Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, pe 26 octombrie

Ministrul Tudorel Toader a declarat, miercuri, ca se va intalni in 26 octombrie cu prim-vicepresedintele Comisie Europene Frans Timmermans pentru a discuta despre solutiile cuprinse in proiectul de modificare a Legilor Justitiei, adaugand ca a solicitat Comisiei de la Venetia aviz cu privire la procedura de numire a procurorilor de rang inalt, informeaza Agerpres.

Ministrul Toader a anuntat ca proiectul de modificare a Legilor Justitiei a fost finalizat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, pe Facebook, ca proiectul de modificare a legilor justitiei a fost finalizat, prioritara devenind indeplinirea cerintelor din hotararea pilot a Curtii Europene pentru Drepturile Omului CEDO) privind conditiile din penitenciare.

Tudorel Toader: Este finalizat proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei

Proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei este finalizat, a anuntat pe pagina sa de Facebook, in aceasta dimineata, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizand ca prioritara este indeplinirea cerintelor hotararii pilot a CEDO privind conditiile din penitenciare.

Tudorel Toader, despre legile Justitiei: Proiectul de lege pentru modificarea legilor justitie este finalizat

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a transmis printr-un mesaj postat pe o retea de socializare faptul ca proiectul de lege pentru modificarea legilor Justitiei a fost finalizat si va urma participarea la toate.

Tudorel Toader: Este finalizat proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei. Urmeaza dezbaterile

Proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei a fost finalizat, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei a anuntat finalizarea proiectului de lege pentru modificarea legilor Justitiei: Vom participa la toate dezbaterile

Este finalizat proiectul de lege pentru modificarea legilor justitiei - vom participa la toate dezbaterile!, este nuntul postat pe facebook de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Ministrul Toader: Voi discuta cu Timmermans solutiile propuse prin proiectul privind modificarea Legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va discuta saptamana viitoare, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, pe indelete, solutiile propuse prin proiectul pentru modificarea legilor Justitiei .

Romania 100 si alte 65 de organizatii cer Guvernului sa renunte la proiectul privind legile justitiei

Un numar de 66 de organizatii, printre care si Platforma Romania 100, au transmis, astazi, premierului Mihai Tudose si ministrului Justitiei, Tudorel Toader, o scrisoare prin care cer renuntarea la proiectul de lege privind modificarea legilor justitiei si reluarea dezbaterilor pe aceasta tema.

Tariceanu si Dragnea, opinii diferite pe tema legilor justitiei. Liderul ALDE: Inspectia judiciara sa fie in afara CSM (VIDEO)

Contradictii in coalitia de guvernare pe tema proiectului de modificare a legilor justitiei. Daca presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu sustine eliminarea factorului politic,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )