Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tudorel Toader a publicat salariile angajatilor din penitenciare

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader a publicat salariile angajatilor din penitenciare

Tudorel Toader a publicat marti, pe Facebook, salariile angajatilor din penitenciare, in contextul in care sindicalistii au anuntat ca intentioneaza sa picheteze Ministerul Justitiei pentru ca, potrivit. continuă pe Antena3

REUNIUNEA INFORMALA A MINISTRILOR JAI, PICHETATA DE POLITISTI Proteste ale angajatilor din penitenciare

Politistii din penitenciare ies in strada. Angajatii penitenciarelor din tara vor protesta, in 7 si 8 februarie, in fata Ministerului Administratiei si Internelor, in fata Ministerului Justitiei si in fata Parlamentului, impotriva inechitatilor salariale, a discriminarii pensionarilor militari si pentru a avea conditii de lucru mai bune.

Sindicalistii din penitenciare spun ca ministrul Justitiei a secretizat salariile din ANP, pe care acum ameninta ca le face publice: Nimic nu mai mira ntr-un context n care condamnati penal conduc tara

Sindicalistii din penitenciare il ataca din nou pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a anuntat ca va face publice drepturile salariale si toate celelalte drepturi banesti de care beneficiaza functionarii publici cu statut special din Administratia Nationala a Penitenciarelor. Sindicalistii il acuza de dezinformare pe Toader, spun ca el este cel a semnat Hotararea de Guvern prin care salariile din ANP au fost secretizate si vorbesc despre un context in care condamnati penal conduc tara si construiesc bugete.

Sindicatele din penitenciare despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader: incaseaza lunar cate 57.000 de lei, salarii si pensii

Sindicalistii ii reproseaza ministrului Justitiei ca inca nu a rezolvat problema platii celor peste un milion de ore suplimentare nerecuperate si neplatite personalului din penitenciare si anunta ca vor continua actiunile de protest. Asta in conditiile in care, sindicalistii sustin ca Tudorel Toader incaseaza lunar peste 57. 000 de lei lunar.

Tudorel Toader i-a trimis lui Klaus Iohannis trei propuneri pentru functii de conducere din cadrul DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti, ca a trimis presedintelui Romaniei trei propuneri pentru numirea in functia de procuror sef a unor sectii din cadrul DIICOT. Am transmis.

Tudorel Toader a trimis la Cotroceni propunerile pentru conducerea DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti, pe Facebook, ca a transmis catre Administratia Prezidentiala propunerile pentru trei functii de procurori-sefi din cadrul Directiei de Investigare a.

TUDOREL TOADER, DESPRE NUMIREA UNUI PROCUROR SEF DIICOT: Am transmis Presedintelui Romaniei trei propuneri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis trei propuneri de numire in functia de procuror sef in cadrul DIICOT.

Orban: PNL o sustine pe Kovesi pentru postul de procuror-sef european; postura in care se plaseaza Tudorel Toader este caraghioasa

PNL o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european, anunta liderul liberal Ludovic Orban, care ii cere ministrului Justitiei Tudorel Toader sa renunte la eforturile de blocare a acestei proceduri si de denigrare a fostului sef al DNA si sa inteleaga faptul ca aceasta campanie pe care a declansat-o este daunatoare Romaniei, calificand drept caraghioasa postura in care acesta se plaseaza.

Sute de absolventi si studenti cer demisia lui Tudorel Toader din functia de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi

O scrisoare publica prin care se cere demiterea lui Tudorel Toader din functia de rector a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi UAIC) a fost semnata de cateva sute de absolventi ai institutiei.

Tudorel Toader anunta ca i-a trimis sefului statului trei propuneri de numire in functia de procuror sef in cadrul DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis trei propuneri de numire in functia de procuror sef in cadrul DIICOT.

Monica Macovei: Daca Tudorel Toader nu o sustine pe Kovesi, atunci tradeaza interesele tarii

Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, tradeaza interesele Romaniei daca nu o va sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror european.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )