Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tudorel Toader, reactie la decizia CCR: Doamna Tarcea isi mentine afirmatia?

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, reactie la decizia CCR: Doamna Tarcea isi mentine afirmatia?

Tudorel Toader, reactioneaza la decizia CCR prin care s-a constatat ca inalta Curte de Casatie si Justitie a compus nelegal completurile de cincijudecatori in ultimii patruani. Intrebare: Dna. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, mesaj pentru sefa iCCJ dupa decizia CCR: Dna Tarcea isi mentine afirmatia?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii transmite un mesaj sefei inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce magistratii de la Curtea Constitutionala au decis ca exista un conflict juridic de natura.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, dupa ce Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare, ca accesul la Justitie este garantat pentru orice persoana.

Reactia lui Tudorel Toader la decizia Curtii Constitutionale. Mesaj pentru sefa Curtii Supreme

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a avut miercuri o reactie pe pagina personala de Facebook dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a dat castig de cauza Guvernului in conflictul juridic constitutional cu privire la formarea completelor de 5 de la instanta suprema.

Dupa decizia CCR privind completurile de 5, ministrul Justitiei are o ntrebare pentru sefa Curtii Supreme: Dna Tarcea si mentine afirmatia?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, miercuri, la decizia CCR privind completurile de 5 judecatori, intrebandu-se ironic daca presedintele iCCJ,Cristina Tarcea, isi mentine afirmatia potrivit careia autorii sesizarii au uitat sa citeasca legea privind aceste completuri.

Ce au discutat, de fapt, Tudorel Toader si Liviu Dragnea

Tudorel Toader a avut, marti, o intrevedere la Palatul Parlamentului, cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei a declarat ca au discutat despre decizia pe care urmeaza sa o ia CCR.

Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Augustin Lazar a contestat propunerea de revocare

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut luni dimineata noi declaratii despre confuzia cu privire la evaluarea procurorului general Augustin Lazar. intrebat daca a fost vorba de o greseala in evaluarea.

Iohannis, despre talmes-balmesul provocat de Tudorel Toader prin cererea de revocare a lui Augustin Lazar: penibila faza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca se va pronunta asupra cererii de revocare a procurorului general si de numire a Adinei Florea la DNA doar dupa decizia judecatorilor. Seful statului a catalogat drept faza penibila scandalul din jurul procedurii declansate de Tudorel Toader.

Tudorel Toader, din nou ironic la adresa presedintelui Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde ironic presedintelui Klaus Iohannis pe tema revocarii procurorului general Augustin Lazar. intrebat de jurnalisti cum raspunde acuzatiei ca ar actiona in afara cadrului legal, Toader a raspuns: Nu stiu ce argumente aveti sa nu il credeti, chiar fara sa cercetati, ca la Biblie.

Tariceanu, despre o eventuala remaniere a ministrului Tudorel Toader: Eu nu ma pot opune

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca Tudorel Toader s-a remarcat foarte mult ca ministru al justitiei, insa in cazul in care PSD il va remania, el nu se poate opune. Tudorel.

Dragnea, despre Tudorel Toader: Eu l sustin. Procedura de revocare a procurorului general trebuie dusa pna la capat

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD va avea loc saptamana viitoare, pentru remanierea unor ministri, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD in care au fost exclusi din partid vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu si secretarul general Marian Neacsu. Dragnea a spus ca el il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie sa mearga pana la capat, argumentand ca lucrurile sunt mult mai grave decat au fost prezentate de Toader.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )