Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tudorel Toader, reactie dupa achitarea lui Toni Grebla: Probabil va veni vremea sa vedem si noi un tablou al romanilor care au suferit pe nedrept

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, reactie dupa achitarea lui Toni Grebla: Probabil va veni vremea sa vedem si noi un tablou al romanilor care au suferit pe nedrept

Ministrul Justitiei vorbeste despre cazul Toni Grebla, dupa ce fostul sau coleg de la Curtea Constitutionala a fost achitat de toate acuzatiile aduse de DNA. Tudorel Toader spune ca sunt foarte multe cazuri in. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre achitarea lui Toni Grebla: Romania a luat-o razna in 2015

Fostul premier Victor Ponta a vorbit sambata seara despre achitarea fostului judecator de la Curtea Constitutionala Toni Grebla. Ponta a declarat ca tot ceea ce se intampla acum arata ca.

Toni Grebla, dezvaluiri incendiare dupa achitare: Ei au urmarit omul, in niciun caz vreo fapta penala

Fostul judecator CCR Toni Grebla a vorbit prin ce a trecut inainte de achitarea din dosarul in care DNA il acuza de trafic de influenta, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu.

Dezvaluiri incredibile din DNA: Fratele procurorului care instrumenta dosarul lui Toni Grebla a fost arestat pentru a pune presiune pe magistrat in solutionarea cazului

Dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat pe Toni Grebla in prima instanta, jurnalista Sorina Matei publica dezvaluiri incredibile despre felul in care in DNA a fost instrumentat dosarul.

Cosmarul trait de Toni Grebla, inainte de achitarile ICCJ: DNA a urmarit omul, in niciun caz vreo fapta penala

Fostul judecator CCR Toni Grebla a vorbit intr-o Editie speciala, la Antena 3, dupa ce a fost achitat pe linie in dosarul in care era acuzat de trafic de influenta, fals in declaratii, efecturarea de.

Tudorel Toader denunta presiunile dupa raportul Greco. Recomandarile Greco nu sunt obligatorii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a explicat intreaga procedura dinaintea publicarii raportului Greco. Eu spuneam atunci ca procedura e mult mai complicata decat sa zic eu ca ministru ca da, se pu.

Tudorel Toader continua razboiul cu oficialii europeni: Legea din Romania nu o scrie GRECO (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua conflictul cu expertii GRECO. Dupa ce a pus sub indoiala profesionalismul celor care au intocmit raportul privind legile justitiei din Romania, Tudorel Toader.

Tudorel Toader explica numirea lui Banila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a explicat, astazi, care au fost motivele pentru care l-a propus pe Oliver-Felix Banila la conducerea DIICOT, in detrimentul actualului sef al institutiei, Daniel Horodniceanu, spunand ca a analizat activitatea desfasurata de cei doi candidati, dupa care a tras linie si a anuntat propunerea sa, informeaza News. ro.

Ce avere are Tudorel Toader

Potrivit declaratiei de avere pe care si-a facut-o publica, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o situatie materiala extrem de buna. Tudorel Toader a obtinut, anul trecut, 327. 000 de lei din pensii.

Tudorel Toader: GRECO nu scrie legea in Romania. Niciodata o recomandare nu poate fi obligatorie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca recomandarile Grupului Statelor impotriva Coruptiei din cadrul Consiliului Europei GRECO) nu sunt obligatorii si ca nu trebuie sa se inteleaga ca GRECO scrie legea din Romania, ci doar arata directiile de evolutie. Niciodata, in limba romana, in buna ei intelegere, o recomandare nu poate fi obligatorie, a afirmat Toader.

Tudorel Toader, despre achitarile din ultima vreme: Trebuie sa vedem fenomenul; despagubirile nu acopera suferinta puscariei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, crede ca ar fi de interes sa existe un tablou al romanilor care au suferit pe nedrept, in contextul achitarilor din ultima vreme, spunand si ca trebuie sa vedem fenomenul, pentru ca nici despagubirile nu acopera suferinta puscariei nemeritate, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )