Libnet.ro
UNICEF

08:15

Tudorel Toader: Romania poate fi scoasa de pe lista tarilor cu probleme in legatura cu spatiile oferite detinutilor

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Romania poate fi scoasa de pe lista tarilor cu probleme in legatura cu spatiile oferite detinutilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta,pe pagina sa de Facebook, o hotarare a Curtii Supreme din Danemarca privind faptul ca Romania poate fi inlaturata de pe lista tarilor cu probleme in. continuă pe Antena3

Ministrul Toader anunta o hotarre a Curtii Supreme din Danemarca privind spatiul pentru detinuti n Romnia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta, pe pagina sa de Facebook, o hotarare a Curtii Supreme din Danemarca privind faptul ca Romania poate fi inlaturata de pe lista tarilor cu probleme in domeniul drepturilor omului in legatura cu spatiile oferite detinutilor, potrivit Agerpres.

Tudorel Toader: GRECO nu scrie legea in Romania. Niciodata o recomandare nu poate fi obligatorie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca recomandarile Grupului Statelor impotriva Coruptiei din cadrul Consiliului Europei GRECO) nu sunt obligatorii si ca nu trebuie sa se inteleaga ca GRECO scrie legea din Romania, ci doar arata directiile de evolutie. Niciodata, in limba romana, in buna ei intelegere, o recomandare nu poate fi obligatorie, a afirmat Toader.

Tudorel Toader: Am avut o oferta absolut insistenta de a fi primul pe lista la senatori din partea unei formatiuni reprezentative n opozitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, marti, la Constanta, ca nu a dorit sa intre in politica, precizand ca nu este pregatit in structura sa sa devina om politic, sa treaca de la rigoarea dreptului penal la retorica politica, spunand ca la alegerile parlamentare din 2016 a avut o oferta de a candida ca senator pe lista unui partid politic, aflat acum in opozitie, fara a-i da insa numele, transmite news. ro.

Tudorel Toader: Mi-a fost oferit un post de senator pe lista unui partid de opozitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat marti intr-o declaratie data de la Constanta ca nu a dorit sa intre in politica pentru ca nu este pregatit in structura sa sa treaca de la rigoarea dreptului.

Tudorel Toader continua razboiul cu oficialii europeni: Legea din Romania nu o scrie GRECO (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua conflictul cu expertii GRECO. Dupa ce a pus sub indoiala profesionalismul celor care au intocmit raportul privind legile justitiei din Romania, Tudorel Toader.

Tudorel Toader reactioneaza: A nu se intelege ca legea din Romania o scrie GRECO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca recomandarile Grupului Statelor impotriva Coruptiei din cadrul Consiliului Europei GRECO) nu sunt obligatorii si ca nu trebuie sa se inteleaga ca GRECO scrie legea din Romania, ci.

Tudorel Toader, intrevedere importanta cu Tariceanu la Parlament. Se pregateste un raport pentru Departamentul de Stat american

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o intalnire luni la Palatul Parlamentului cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Discutiile dintre cei doi oficiali au vizat raspunsul pe care Romania.

Ce avere are Tudorel Toader

Potrivit declaratiei de avere pe care si-a facut-o publica, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o situatie materiala extrem de buna. Tudorel Toader a obtinut, anul trecut, 327. 000 de lei din pensii.

Tudorel Toader, achitarile din ultima vreme: Trebuie sa vedem fenomenul; despagubirile nu acopera suferinta puscariei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, crede ca ar fi de interes sa existe un tablou al romanilor care au suferit pe nedrept, in contextul achitarilor din ultima vreme, spunand si ca trebuie sa vedem fenomenul, pentru ca nici despagubirile nu acopera suferinta puscariei nemeritate, scrie Mediafax.

Tudorel Toader, despre achitarile din ultima vreme: Trebuie sa vedem fenomenul; despagubirile nu acopera suferinta puscariei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, crede ca ar fi de interes sa existe un tablou al romanilor care au suferit pe nedrept, in contextul achitarilor din ultima vreme, spunand si ca trebuie sa vedem fenomenul, pentru ca nici despagubirile nu acopera suferinta puscariei nemeritate, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )