Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader s-a intalnit luni cu ambasadoarea Suediei

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader s-a intalnit luni cu ambasadoarea Suediei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit, luni, cu ambasadoarea Suediei, Anneli Lindahl Kenny, discutiile vizand dezvoltarea cadrului juridic bilateral, transferul persoanelor private de libertate, precum si conditiile din penitenciarele din Romania. De asemenea, ministrul Justitiei a discutat cu diplomatul suedez despre raportul Comisiei Europene cu privire la progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), potrivit Ministerului Justitiei, citat de news. ro. continuă pe Hotnews

Vizita NEASTEPTATA la Ministerul Justitiei: Ce AMBASADOR s-a intalnit cu Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit luni cu Anneli Lindahl Kenny, Ambasadorul Suediei in Romania, si cu Alexander Peyre Dutrey, consilier, Adjunct al Sefului Misiunii, Afaceri.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde criticilor lui Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a replicat presedintelui Klaus Iohannis in sedinta CSM ca nu el a fost cel care a predat proiectul legilor Justitiei catre Comisia speciala, ci comisia l-a invitat, dupa care a insusit proiectul ca initiativa.

Tudorel Toader, prima aparitie din 2018: Ministerul Justitiei a avut multe activitati benefice pentru sistemul judiciar

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a ajuns vineri dimineata la CSM. Este prima aparitie publica a lui Toader in 2018. Ministrul Justitiei nu a scos niciun cuvant despre soarta sefei DNA, desi.

Tudorel Toader arunca BOMBA in cazul lui KOVESI: Am luat DECIZIA, urmeaza sa o formalizez

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca a luat o decizie in ceea ce o priveste pe sefa Directiei National Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, si ca urmeaza sa o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )