Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tudorel Toader si-a publicat raportul de activitate

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader si-a publicat raportul de activitate

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, si-a publicat raportul de activitate pe site-ul ministerului. Raportul acopera intregul mandat al sau, din perioada februarie 2017 - aprilie 2019. Raportul. continuă pe Antena3

Tudorel Toader a publicat un raport al activitatii desfasurate ca ministru al Justitiei

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a publicat, astazi, un raport al activitatii desfasurate in cele 26 de luni ale mandatului sau.

Tudorel Toader, mutare surpriza! Ce functie va ocupa fostul ministru al Justitiei

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, revine la catedra. Toader isi reia functia de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, pe care o suspendase odata cu preluarea portofoliului.

Tudorel Toader: Am avut o discutie cu Ana Birchall

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader si-a exprimat joi convingerea ca Ana Birchall, cea care a preluat interimar conducerea MJ, va continua proiectele pe care el le-a inceput in timpul mandatului.

Tudorel Toader a fost reinscaunat oficial in functia de rector al Universitatii Cuza Iasi. Cum au fost instiintati profesorii

De joi, 25 aprilie, Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, si-a reluat oficial functia de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza UAIC) din Iasi.

Tudorel Toader, ultimele declaratii la Ministerul Justitiei: Am avut o discutie cu Ana Birchall

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader si-a exprimat joi convingerea ca Ana Birchall, cea care a preluat interimar conducerea MJ, va continua proiectele pe care el le-a inceput in timpul mandatului.

Traian Basescu: ii spun marelui profesor Tudorel Toader ca a gresit. Eu nu imi depuneam demisia in locul dansului (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, care deschide lista PMP la alegerile europarlamentare, a declarat marti, in studioul Stirilor B1 TV, ca din punctul sau de vedere, Tudorel Toader a gresit atunci cand si-a.

TUDOREL TOADER FACE O ALTA SIMPLA PRECIZARE: Nu ma razboiesc cu nimeni

Ministruldemisionar al Justitiei Tudorel Toader face ceea ce el numeste o alta simpla precizare pe Facebook, spunand ca nu se razboieste cu nimeni si avetizand ca mesajul sau va fi sters intr-o ora de la postare.

Tudorel Toader, mesaj de plecare din fruntea Ministerului Justitiei: Doi ani si doua luni. Am facut parte din trei guverne

Tudorel Toader a transmis un mesaj inainte de a pleca din fruntea Ministerului Justitiei. Toader a multumit premierilor si ministrilor cu care a colaborat in cei doi ani in care a ocupat functia de ministru.

INTERVIU-EVENIMENT Ce spune Viorica Dancila despre Dragnea, Iohannis, Tudorel Toader si Valcov. Ce explicatie are pentru gafele de exprimare

Intr-un interviu pentru Adevarul, premierul Viorica Dancila explica ce s-a schimbat in relatia cu Liviu Dragnea, cum decurge coabitarea cu presedintele Klaus Iohannis si cu ce impresie a ramas despre Tudorel Toader. Alte intrebari la care a raspunsul premierul: Cata importanta are Darius Valcov in Guvern? De ce gafeaza atat de des? Candideaza la alegerile prezidentiale?.

Ana Birchall preia Ministerul Justitiei de la Tudorel Toader

Joi,ministrul interimar al Justitiei este asteptat sa preia mandatul de la Tudorel Toader. Ana Birchall va gestiona acest portofoliu dupa ce, miercuri, presedintele Klaus Iohannis a luat act de demisia lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )