Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tudorel Toader: Sunt nefiresti aceste protocoale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudorel Toader: Sunt nefiresti aceste protocoale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat astazi, referindu-se la protocoalele de cooperare dintre institutii din Justitie si SRI, ca acestea sunt nefiresti, precizand ca exista suficiente legi in baza carora sa fie aplicata norma juridica, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader: Sunt nefiresti aceste protocoale / Avem legi suficiente pentru a aplica norma juridica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni, referindu-se la protocoalele de cooperare dintre institutii din Justitie si SRI, ca acestea sunt nefiresti, precizand ca exista suficiente legi in baza carora sa fie aplicata norma juridica, relateaza Agerpres. intrebat insa daca acestea sunt ilegale, Toader a spus ca nu ministrul Justitiei stabileste legalitatea sau nelegalitatea unui act.

Reactia lui Augustin Lazar dupa anuntul lui Tudorel Toader privind evaluarea sa: Tema protocoalelor este una falsa. Un nou atac la adresa Ministerului Public, ntr-o perioada n care sunt n curs de solutionare dosare cu miza esentiala pentru societate, pre

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a transmis sambata o reactie la anuntul facut in cursul diminetii de ministrul Justitiei Tudorel Toader, ca va incepe evaluarea activitatii manageriale a sefului Parchetului General, invocand ca motiv protocoalele incheiate cu SRI. Lazar spune ca toate aspectele de interes privind tema protocoalelor au fost aduse la cunostinta atat CSM-ului, cat si Ministerului de Justitie, si anunta ca saptamana viitoare va face publica corespondenta avuta cu aceste institutii. Opinia publica va putea constata ca tema protocoalelor este una falsa, mai spune procurorul general, acuzand ca reiterarea consecventa in spatiul public a dezbaterii pe tema acestor protocoale reprezinta in mod evident un nou atac la adresa Ministerului Public intr-o perioada in care sunt in curs de solutionare dosare cu o miza esentiala pentru societate, respectiv Dosarul Revolutiei din decembrie 1989 si Dosarul evenimentelor violente din 10/11 august 2018.

CSM precizeaza ca nu are competenta sa avizeze ncheierea protocoalelor: Informarea ulterioara a Consiliului cu referire la aceste protocoale nu le legitimeaza n vreun fel

Consiliul Superior al Magistraturii a transmis, luni, intr-un comunicat de presa, ca Parchetul General a informat cu privire la existenta protocoalelor, dar nu are competenta sa avizeze incheierea acestora. De asemenea, potrivit CSM, informarea ulterioara a Consiliului cu referire la aceste protocoale nu are nicio relevanta, nevalidandu-le sau legitimandu-le in vreun fel.

Augustin Lazar iese la atac: Tudorel Toader a mintit pe Facebook. Documentele nu mint! (VIDEO)

Razboi deschis intre procurorul general Augustin Lazar si ministrul Justitiei, Tudorel Toader! Dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de evaluarea a activitatii manageriale a procurorului general aducand.

Tudorel Toader, dupa acuzatiile lui Augustin Lazar: Fiecare se exprima dupa cum ii dicteaza limitele de intelegere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dur dupa acuzatiile lui Augustin Lazar. Procurorul general l-a acuzatpe ministru de minciuna, intr-o conferinta de presa. La randul sau,.

Tudorel Toader, despre evaluarea procurorului general: Decizia a fost a mea si atat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca ii apartine in totalitate decizia de a incepe procedura de evaluare a procurorului general, Augustin Lazar. intrebat de jurnalisti, la intrarea.

Tudorel Toader, despre un posibil conflict cu Augustin Lazar: Personal, nu vad unul. Daca dansul vede, lasati-l sa dezvolte

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spuneca nu exista niciun conflict intre el si procurorul general Augustin Lazar. Precizarea vine dupa un schimb de replici intre cei doi, care a avut loc in acest.

Tudorel Toader, despre candidatii la sefia DNA: ii stiu pe unii, le cunosc evolutiile profesionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni ca ii cunoaste pe unii dintre candidatii la functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, precizand ca este la curent cu evolutiile.

Tudorel Toader, despre evaluarea lui Lazar: Decizia nu a venit din senin. Am observat cum activitatea Ministerului Public s-a ndepartat de la rolul constitutional

Decizia de evaluare a procurorului general Augusitn Lazar nu a venit din senin, a spus luni ministrul Justitiei Tudorel Toader, adaugand ca a observat o indepartare progresiva a activitatii Ministerului Public de rolul sau constitutional. El a precizat ca va prezenta rezultatul evaluarii in maxim 30 de zile.

Tudorel Toader, noi critici la adresa lui Augustin Lazar: Ministerul Public s-a indepartat de rolul constitutional si de garantararea drepturilor si libertatilor (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua seria criticilor la adresa lui Augustin Lazar chiar in contextul in care a a anuntat demararea procedurii de evaluarea a activitatii manageriale, semn ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )