Libnet.ro
UNICEF

08:45

Tudorel Toader a transmis presedintelui cererea de revocare a procurorului general Augustin Lazar

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader a transmis presedintelui cererea de revocare a procurorului general Augustin Lazar

Tudorel Toader a anuntat joi seara ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. continuă pe Hotnews

Toader anunta ca-i trimite astazi lui Iohannis cererea de revocare a procurorului general, Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca joi ii va trimite presedintelui Klaus Iohannis cererea oficiala de revocare a procurorului general, Augustin Lazar, dar si propunerile de numire in cinci functii de conducere din cadrul structurilor Parchetului General, pe care seful statului le-a respins anterior pe motiv de nelegalitate.

Augustin Lazar, reactie dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca trimite cererea de revocare a sa la Cotroceni: Anuntul ministrului Justitiei ignora cadrul legal

Augustin Lazar reactioneaza dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca joi ii va trimite presedintelui Klaus Iohannis solicitarea de revocare a acestuia din functia de procuror general al.

Toader - astazi trimit presedintelui cererea de revocare a lui Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca astazi ii va trimite presedintelui Klaus Iohannis cererea oficiala de revocare a procurorului general, Augustin Lazar, dar si propunerile de numire in cinci functii de conducere din cadrul structurilor Parchetului General, pe care seful statului le-a respins anterior pe motiv de nelegalitate.

Ministrul Justitiei trimite la Cotroceni cererea de revocare a lui Augustin Lazar: Procurorul general trage de timp, nu mai e un secret

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii va trimite azi lui Klaus Iohannis cererea de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Toader a mai anuntat ca ii trimite presedintelui din nou propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA, pentru ca motivele de nelegalitate invocate de Klaus Iohannis nu exista.

Cristian Preda: Auzindu-l pe Tudorel Toader, ai impresia ca-l asculti pe Emil Bobu. Klaus Iohannis pare complet depasit de situatie

Demersul ministrului Justitiei privind revocarea procurorului general este absolut scandalos, declara la RFI europarlamentarul Cristian Preda PPE). Reactia sa vine dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca-i va trimite presedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a lui Augustin Lazar. Eurodeputatul a mai spus ca presedintele Klaus Iohannis pare complet depasit de situatie si a abandonat confruntarea cu fortele raului din societatea romaneasca.

Reactia lui Lazar dupa ce Toader a anuntat ca-i trimite cererea de revocare la Cotroceni

Procurorul general Augustin Lazar transmite, joi, ca solicitarea de revocare anuntata de Tudorel Toader ignora legea, recomandarile institutiilor europene si are un continut strict politic. Ministrul a anuntat ca va trimite joi documentele pentru finalizarea revocarii lui Lazar.

Reactia lui Lazar dupa ce Toader a anuntat ca-i trimite cererea de revocare la Cotroceni: Ministrul dezinformeaza

Procurorul general Augustin Lazar transmite, joi, ca solicitarea de revocare anuntata de Tudorel Toader ignora legea, recomandarile institutiilor europene si are un continut strict politic. Ministrul a anuntat ca va trimite joi documentele pentru finalizarea revocarii lui Lazar.

Toader i-a trimis sefului statului cererea de revocare din functie a procurorului general si cele privind numirea altor cinci procurori, intre care Adina Florea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, joi seara, ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis cererea de revocarea din functie a procurorului general si solicitarile privind numirea in functii de conducere a alti cinci procurori, intre care Adina Florea.

Tudorel Toader: Azi voi trimite presedintelui solicitarea oficiala de revocare din functie a procurorului general al Romaniei (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a anuntat joi dimeata ca va trimite presedintelui Klaus Iohannis solicitarea de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. Azi voi trimite la.

Ministrul Justitiei, mesaj catre Klaus Iohannis: Am transmis Presedintelui solicitarea de numire a Adinei Florea la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta joi seara, intr-o postare pe Facebook, ca a transmis catre presedintele Romaniei atat solicitarea de revocare din functie a procurorului general, Augustin Lazar,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )