Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tudorel Toader, ultimatum pentru CSM: NNu mai astept

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, ultimatum pentru CSM: NNu mai astept

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a anuntat care va fi miscarea pe care o va face daca pe data de 8 octombrie, atunci cand este programata audierea Adinei Florea, CSM nu va da o solutie. Tudorel. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, ultimatum pentru CSM: Nu mai astept

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a anuntat care va fi miscarea pe care o va face daca pe data de 8 octombrie, atunci cand este programata audierea Adinei Florea, CSM nu va da o solutie. Tudorel.

Tudorel Toader, despre dezbaterea din Comisia LIBE: ngrijorarile sunt premature. Marti vine comisia pentru MCV / i voi cere lui Timmermans sa depasim faza ngrijorarilor si sa discutam punctual

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Antena 3, ca ingrijorarile exprimate in Parlamentul European privind Codurile Penale sunt premature, deoarece modificarile inca sunt verificate de catre CCR, noteaza Mediafax. Toader a mai spus ca marti va primi comisia din cadrul MCV, pentru a-i prezenta raportul.

Tudorel Toader, anunt crucial despre legile Justitiei

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a avut o intalnire cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, apoi a vorbit despre discutiile cu acestia. Am mers la Comisie cu mai multe solutii legislative prin care.

Protest al sindicatelor din penitenciare fata de indolenta si incompetenta lui Tudorel Toader

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) anunta ca peste 300 de sindicalisti vor protesta, miercuri, in fata Ministerului Justitiei, fata de indolenta si incompetenta ministrului Tudorel Toader. Angajatii din penitenciare cer conditii de lucru mai bune, plata orelor suplimentare restante, stoparea imputernicirilor ilegale pe functii, eliminarea discriminarilor salariale.

Tudorel Toader anunta o posibila OUG pe legile justitiei, dupa discutiile cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca va discuta cu reprezentantii Comisiei de la Venetia si ca are cateva solutii pentru o posibila ordonanta de urgenta ca sa coreleze legile justitiei cu recomandarile acestora.

Tudorel Toader anunta o posibila OUG pe legile justitiei, dupa discutiile cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca va discuta cu reprezentantii Comisiei de la Venetia si ca are cateva solutii pentru o posibila ordonanta de urgenta ca sa coreleze legile justitiei cu recomandarile acestora.

Tudorel Toader, dupa discutiile cu Frans Timmermans: A spus cu subiect si predicat faptul ca nici nu intra in discutia Articolul 7, pentru ca Romania este in alta situatie decat Ungaria si Polonia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti seara, ca dupa discutiile de la Strasbourg cu Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene a afirmat transat ca nu se pune problema.

Tudorel Toader: Timmermans mi-a spus ca nu intra in discutie activarea Articolului 7 in cazul Romaniei

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca a fost asigurat de prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca nu se pune problema activarii Articolului 7, articolul pentru incalcarea.

Tudorel Toader: Voi participa la Referendum, voi vota DA. Avem nevoie de copii frumosi si sanatosi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat marti, printr-o postare pe Facebook, ca va participa la Referendum si va vota Da, pentru ca este nevoie de copii sanatosi si frumosi ce au, la randul lor, nevoie de mama si de tata.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Tudorel Toader: Avem nevoie de copii frumosi si sanatosi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus marti, printr-o postare pe Facebook, ca va participa la Referendum si va vota Da, pentru ca este nevoie de copii sanatosi si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )