Libnet.ro
UNICEF

07:45

Tudorel Toader urmeaza sa ii prezinte luni premierului Viorica Dancila propuneri in privinta legii recursului compensatoriu

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader urmeaza sa ii prezinte luni premierului Viorica Dancila propuneri in privinta legii recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa ii prezinte, luni, premierului Viorica Dancila o analiza privind consecintele Legii recursului compensatoriu, precum si propuneri de imbunatatire a situatiei. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader ii prezinta, luni, premierului Viorica Dancila, propuneri in cazul legii recursului compensatoriu, care a scos din puscarii infractori periculosi ce au recidivat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toade, ii va prezenta, luni, premierului, Viorica Dancila, o serie de propuneri privind imbunatatirea situatiei create de eliberarea, inainte de termen, a numerosi infractori, in.

VIDEO O noua gafa a premierului Viorica Dancila: I-am cerut ministrului Energiei sa mearga la Trgul Jiu

Premierul Viorica Dancila a spus, in sedinta de joi a Guvernului, ca i-a cerut ministrului Energiei, Anton Anton, sa mearga la Targul Jiu, pentru a rezolva situatia de la Complexul Energetic Oltenia, unde minerii au intrat in greva.

Propunerile in privinta legii recursului compensatoriu vor fi prezentate maine

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa ii prezinte, luni, premierului Viorica Dancila o analiza privind consecintele Legii recursului compensatoriu, precum si propuneri de imbunatatire a situatiei.

Ministrul Energiei o contrazice pe Viorica Dancila: Mi-e greu sa spun ca Guvernul nu stia despre situatia de la CE Oltenia/ Dancila sustine ca a fost informata cu suspecta si nepermisa ntrziere

Ministrul Energiei Anton Anton a declarat ca luni a avut loc la minister o intalnire pe tema grevei minerilor, motiv pentru care nu crede ca Executivul nu stia despre situatia de la Complexul Energetic Oltenia. Am avut luni o discutie la Ministerul Energiei cu aproape cu toti cu care am discutat si azi. Mi-e greu sa spun ca Guvernul nu stia, a spus ministru la Targu-Jiu, dupa ce a fost intrebat despre o afirmatie a premierului Viorica Dancila, care sustine ca a fost informata abia miercuri despre situatia de la CE Oltenia.

Tudorel Toader: Dam OUG pentru toate procesele decise de completurile nelegale de cinci judecatori

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca Guvernul urmeaza sa adopte o ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare, de la 30 de zile in prezent, la.

Tudorel Toader: Dam OUG pentru completurile nelegal constituite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca Guvernul urmeaza sa adopte o ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare, de la 30 de zile in prezent, la.

Ce solutii tehnice are Tudorel Toader pentru a indrepta abuzurile din justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a anuntat miercuri seara, in contextul deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) cu privire la protocoalele dintre Parchet si SRI, ca Parlamentul sau Guvernul urmeaza sa adopte acte de natura juridica care sa permita indreptarea abuzurilor din justitie.

Viorica Dancila a trimis Corpul de control al premierului la Complexul Energetic Oltenia

Corpul de control al premierului a fost trimis la Complexul Energetic Oltenia. Din dispozitia doamnei Viorica Dancila, prim-ministrul Guvernului Romaniei, incepand cu data de 17. 2019, Corpul de control al.

Tudorel Toader anunta SCHIMBARI iN GUVERN: Ce vrea sa treaca in subordinea Ministerului Justitiei

Ministerul Justitiei Tudorel Toader a declarat duminica seara ca Agentul guvernamental pentru CEDO trebuie sa treaca in subordinea Ministerului Justitiei. Toader a precizat si ca a discutat deja despre acest lu.

Tudorel Toader: Sectia de investigare a magistratilor este impiedicata sa functioneze

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica seara, ca Sectia de investigare a magistratilor este impiedicata sa functioneze de catre conducerea Ministerului Public, acesta fiind motivul pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )