Libnet.ro
UNICEF

09:00

Tudose: ANAF a inceput un control la doua banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudose: ANAF a inceput un control la doua banci

Premierul Mihai Tudose a declarat, ieri, la Antena 3, ca ANAF a demarat controale la doua dintre bancile care au declarat pierderi, Tudose exprimandu-si din nou indoielile legate datele furnizate de banci privind situatia lor financiara. continuă pe Ziarul Bursa

Tudose: ANAF a inceput un control la doua banci; daca sunt pe pierdere, nu risca sa intre in faliment?

Premierul Mihai Tudose a declarat, duminica, la Antena 3, ca ANAF a demarat controale la doua dintre bancile care au declarat pierderi, Tudose exprimandu-si din nou indoielile legate datele furnizate de banci privind situatia lor financiara.

Tudose: ANAF a inceput un control la doua banci

Premierul Mihai Tudose a declarat, ieri, la Antena 3, ca ANAF a demarat controale la doua dintre bancile care au declarat pierderi, Tudose exprimandu-si din nou indoielile legate datele furnizate de banci privind situatia lor financiara.

Mihai Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua dintre bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a declarat duminica seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. Acesta a adaugat ca, din 36 de banci cu activitate in Romania, 18 sunt pe profit si 18 nu.

ANAF a inceput verificari la doua banci care sustin ca nu au profit. Premierul Tudose ameninta ca, daca se confirma, ii va anunta pe romani sa-si scoata banii de acolo

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a declarat, duminica seara, premierul Mihai Tudose.

Premierul Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Premierul Mihai Tudose a declrat duminica seara ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a inceput verificarile la doua dintre bancile mari din Romania care nu sunt pe profit pentru a.

UPDATE Premierul Mihai Tudose a trimis Corpul de Control al Guvernului la Tarom si Compania Nationala de Investitii. Reactia sefului companiei aeriene de stat

Premierul Mihai Tudose a fost duminica la Palatul Victoria si a dat ordin Corpului de Control al primului ministrul ca de luni sa inceapa un control la compania nationala de transporturi aeriene TAROM .

Premierul Mihai Tudose, in inspectie la noul centru pentru pasapoarte deschis intr-un mall(VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a mers luni dimineanta in inspectie la doul sediu al Directiei de pasapoarte, de la un mall din Capitala, informeaza B1 TV. Tudose s-a aratat multumit de situatia de la nou.

Premierul Mihai Tudose: in mod cert modificam redeventele de la 1 ianuarie 2018

Guvernul lucreaza la Legea redeventelor, a afirmat, duminica, premierul Mihai Tudose, intr-un interviu acordat in exclusivitate la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, precizand ca redeventele vor.

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu Liviu Dragnea, liderul social-democratilor

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, s-a intalnit, luni, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la sediul Guvernului, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax. Discutiile vin in contextul in care in urma cu cateva ore directorul TAROM si-a anuntat demisia.

Dragnea, mesaj transant pentru Tudose: Sper sa nu se supere premierul, dar...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut luni o intrevedere cu premierul Mihai Tudose, in Palatul Victoria, la finalul careia a tinut sa laude Guvernul pentru ca a ajuns chiar sa depaseasca planul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )