Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudose ii cere din nou demisia lui Ponta: Sansa PRO, Victore, e... plecarea ta

Hotnews Hotnews,
 Tudose ii cere din nou demisia lui Ponta: Sansa PRO, Victore, e... plecarea ta

Mihai Tudose ii cere, din nou, demisia lui Victor Ponta cu care este in conflict deschis in ultima perioada. El il acuza pe liderul Pro Romania ca a devenit, in doar cateva luni, nefrecventabil si lipsit de credibilitate. continuă pe Hotnews

Tudose ii cere din nou demisia lui Ponta: A devenit nefrecventabil si lipsit de credibilitate. La parlamentare nu va atinge pragul de 5%

Fostul premier Mihai Tudose i-a cerut din nou demisia lui Victor Ponta din functia de presedinte al Pro Romania, despre care spune ca este nefrecventabil si lipsit de credibilitate. Acesta il mai acuza pe Ponta ca vinde iluzii si subliniaza ca la parlamentare nu va atinge pragul de 5%.

Scandalul continua in Pro Romania! Mihai Tudose, inca un atac la Victor Ponta: Sansa PRO Victore e... plecarea ta

Scandalul continua in Pro Romania. Fostul premier Mihai Tudose lanseaza un nou atac la adresa lui Victor Ponta, caruia ii cere din nou sa plece din partid. Observ, din nou, dorinta nestavilita a lui V. Po.

Tudose ii cere DEMISIA lui Ponta: Sansa PRO Victore e... plecarea ta

Europarlamentarul Mihai Tudose sustine ca liderul Pro Romania, Victor Ponta, face orice ii sta in putinta pentru a scapa de cei care nu sunt de acord cu ideile sale, inclusiv de el. in acest context,.

SONDAJ Ce crezi ca se va intampla cu partidul lui Ponta?

PNL a anuntat ca deschide portile pentru parlamentarii care au votat motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila, printre acestia numarandu-se si membri marcanti ai partidului lui Victor Ponta, Pro Romania. Totodata, Mihai Tudose i-a cerut din nou demisia lui Ponta de la conducerea propriului partid. Sondaj HotNews. ro: Ce crezi ca se va intampla cu partidul lui Ponta?.

Se agita din nou spiritele la Petrolul

Infrangerea suferita de Petrolul luni, pe teren propriu, cu Gloria Buzau a incins din nou spiritele la Ploiesti, unde patimasi fani ai gazdelor i-au cerut demisia antrenorului Flavius Stoican.

Mariana de la Exatlon a ajuns din nou in spital. Fosta concurenta Kanal D a trecut prin clipe grele

Mariana de la Exatlon intampina din nou probleme de sanatate. Sportiva a ajuns pe patul de spital dupa un antrenamentele foarte dure la care se supune. Acest lucru s-a intamplat la scurt timp dupa ce a fost batuta de antrenorul ei. Iata ipostaza in care s-a pozat si care i-a ingrijorat pe fani! Mariana de .

Connect-R si Misha, din nou impreuna. Imaginile care au surprins pe toata lumea

Connect-R si Misha au divortat in anul 2017, dar au ramas buni prieteni de dragul fetitei lor, Maya. in plus, cei doi colaboreaza in continuare pentru diferite proiecte muzicale. Cei doi au putut fi vazuti recent impreuna pe platoruile de filmare, pentru ultimul videoclip al artistei. Connect-R si Misha, din nou impreuna pe platourile de .

Viorica Dancila umileste din nou diaspora. Nu demisioneaza: La alegerile locale, diaspora nu voteaza!

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar isi pune mari sperante in alegerile locale si parlamentare de anul viitorul. Liderul social-democrat sustine ca PSD va obtine un numar mult mai mare de voturi, intrucat diaspora nu va putea vota. Viorica Dancila umileste din nou diaspora Presedintele PSD a tinut un discurt .

Alegeri prezidentiale, 24 noiembrie. Ion Iliescu si sotia sa Nina au solicitat din nou urna mobila

Duminica, 24 noiembrie, zi mare pentru soarta Romaniei din urmatorii cinci ani. Pana la aceasta ora, 680. 000 de romani au votat deja, printre care si oficialii tarii. in strainatate, oamenii au iesit in numar impresionat, in special date fiind si conditiile, drumul, timpul. Printre cei care nu s-au putut deplasa pana la o sectie de .

ELCEN: Locuitorii din sectoarele 1 si 5 au din nou caldura si apa calda. Avaria de la CTE Grozavesti, rezultatul degradarii continue determinate de lipsa de finantare si de investitii

Locuitorii din sectoarele 1 si 5 au din nou caldura si apa calda, avaria produsa sambata seara la CTE Grozavesti fiind remediata, a anuntat duminica ELCEN. Producatorul de energie electrica si termica precizeaza ca CTE Grozavesti a fost construita in anul 1964, iar alte doua centrale apartinand ELCEN CTE Bucuresti Sud si CTE Progresu) sunt vechi de peste 40 de ani si neperformante, din cauza lipsei de investitii. RADET nu a putut furniza apa calda si caldura la parametrii contractuali pentru bucurestenii din sectoarele 1 si 5 ca urmare a unei avarii la ELCEN - CTE Grozavesti, din cauza unei fisuri survenite la un cazan din incinta centralei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )