Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tudose, despre achizitionarea unui avion pentru demnitari: Este nevoie, suntem ditamai tara. Dragnea: Nu vorbim de un avion prezidential

Adevărul Adevărul,
Tudose, despre achizitionarea unui avion pentru demnitari: Este nevoie, suntem ditamai tara. Dragnea: Nu vorbim de un avion prezidential

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca urmeaza sa vada daca la rectificarea bugetara din aceasta toamna se pot aloca bani pentru achizitionarea unei aeronave oficiale. Liviu Dragnea, aflat alaturi de Mihai Tudose, a subliniat ca nu vorbim de un avion prezidential. continuă pe Adevărul

Premierul Tudose, despre posibile schimbari de ministri: Nu excludem nimic, nu suntem pe vecie aici

Premierul Mihai Tudose a declarat duminica, la postul Antena 3, ca nu exclude ideea schimbarii vreunui membru al Guvernului, pentru ca nimeni nu este ministru pe vecie.

Reactia BNR la declaratiile lui Tudose despre banci

Banca Nationala a Romaniei a sustinut ca nicio banca din Romania nu are solvabilitatea sub pragul minim reglementat. Reactia vine dupa ce premierul Mihai Tudose a sustinut ca,.

Premierul Tudose despre compania TAROM: E un simbol national, nu va fi nici inchisa nici vanduta

Premierul Mihai Tudose a declarat duminica, despre compania aeriana TAROM, ca aceasta e un simbol national al Romaniei si din acest motiv nu va fi nici inchisa, nici vanduta.

Mihai Tudose, despre bancile verificate de ANAF: Poate facem o fundatie sa le dam niste bani!

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a.

Mihai Tudose, despre posibile schimbari de ministri: Nu excludem nimic

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, a declarat ca nu exclude varianta unor schimbari in echipa sa de ministri, spunand ca nimeni nu sta in Guvern pe vecie. Cand va fi cazul,.

Libanul a dejucat un atac sinucigas cu bomba la bordul unui avion spre Abu Dhabi

Libanul a dejucat un atac sinucigas cu bomba care viza un avion spre Emiratele Arabe Unite din Australia, la inceputul lunii august, a anuntat, luni, ministrul libanez de interne, Nohad Machnouk.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )