Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudose, despre executia bugetara la sase luni: Nu arata foarte bine, a fost un blocaj imens

Adevărul Adevărul,
Tudose, despre executia bugetara la sase luni: Nu arata foarte bine, a fost un blocaj imens

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, ca executia bugetara la sase luni nu arata foarte bine, fiind un blocaj imens. Tudose a spus si saptamana trecuta ca in unele ministere gradul de executie este de doar 2% pe primele sase luni ale anului. continuă pe Adevărul

Tudose: Executia bugetara la sase luni nu arata foarte bine, a fost un blocaj imens

Premierul Mihai Tudose a declarat astazi ca executia bugetara la sase luni nu arata foarte bine, fiind un blocaj imens.

Mihai Tudose, despre rectificarea bugetara: Sunt proiecte care au fost intarziate. Sunt bani de pensii, pentru invatamant si sanatate

Mihai Tudose a oferit un interviu exclusiv pentru Sinteza Zilei, unde a discutat despre rectificarea bugetara. Premierul a sustinut ca majoritatea acestei rectificari va fi una.

Executia bugetara la sase luni: cheltuielile cu salariile urca cu 20%, cele de investitii scad la jumatate

Bugetul de stat a incheiat primele sase luni ale acestui an cu un deficit de 0,77% din PIB, in crestere de la 0,51% din PIB in aceeasi perioada a anului trecut. In aceeasi perioada, veniturile au urcat cu 8,2%, insa in mod special pe seama impozitelor.

Executia bugetara s-a incheiat cu un deficit de 0,77% din PIB, in primul semestru

ACTUALIZARE 19:50 Executia bugetului general consolidat pe primele sase luni ale acestui an s-a incheiat cu un deficit de 6,3 miliarde lei, respectiv 0,77% din PIB, fata de deficitul de 3,9 miliarde lei, respectiv 0,51% din PIB, inregistrat la aceeasi perioada a anului 2016, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice, trimis Redactiei. *Tudose: Executia bugetara la sase luni nu arata foarte bine, a fost un blocaj imens.

MFP: Executia bugetara s-a incheiat cu un deficit de 6,3 miliarde lei, respectiv 0,77% din PIB, in primul semestru

ACTUALIZARE 19:50 Executia bugetului general consolidat pe primele sase luni ale acestui an s-a incheiat cu un deficit de 6,3 miliarde lei, respectiv 0,77% din PIB, fata de deficitul de 3,9 miliarde lei, respectiv 0,51% din PIB, inregistrat la aceeasi perioada a anului 2016, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP), remis in aceasta seara Redactiei. *Tudose: Executia bugetara la sase luni nu arata foarte bine, a fost un blocaj imens.

Premierul Mihai Tudose, despre reforma in Justitie: O sa aflati cum va arata cand va fi gata

Premierul Mihai Tudose a vorbit in exclusivitate intr-un interviu pentru Sinteza Zilei si despre reforma din Justitie. Daca dumneavoastra credeti ca ministrul Toader a venit la Chisinau ca s.

Actorul John Heard a murit la sase luni dupa ce fiul sau instrainat a decedat in somn: motivul surprinzator al disparitiei tanarului

John Heard a murit la sase luni dupa ce fiul instrainat al acestuia a murit in somn, arata presa britanica, aratand motivul surprinzator pentru care cel din urma a decedat.

Aproape 2.500 de migranti, descoperiti la frontiera in primele sase luni ale anului

Politistii de frontiera au depistat, in primele sase luni ale acestui an, un numar de 2. 474 cetateni straini care au incercat sa treaca ilegal frontiera de stat, din care 1. 437 pe sensul de intrare in tara si 1. 037 straini pe sensul de iesire din tara, arata un bilant publicat astazi de Politia de Frontiera.

APIA: in primele sase luni au fost inmatriculate de sase ori mai multe masini rulate decat noi

Livrarile totale de autovehicule autoturisme + vehicule comerciale) au inregistrat, in primele sase luni din 2017, o crestere generala de 17,1% comparativ cu aceeasi perioada din 2016, cifra in.

Deficit bugetar de 6,3 miliarde lei, in primele sase luni, cu 50% mai mult decat anul trecut

Deficitul bugetar s-a adancit puternic in primele sase luni ale acestui an. Daca in perioada ianuarie-iunie 2016 acesta era de 3,9 miliarde lei, anul acesta a ajuns la 6,3 miliarde lei, cu 50% mai mare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )