Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tudose, despre rectificarea bugetara: Nu va fi negativa

Adevărul Adevărul,
Tudose, despre rectificarea bugetara: Nu va fi negativa

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, la Parlament, ca urmeaza sa prezinte rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii septembrie, odata cu proiectul de buget, iar ea nu va fi negativa. continuă pe Adevărul

Mihai Tudose, despre pilonul II de pensii: Am declarat ca nu ne atingem de el, banii raman acolo (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a fost chemat luni sa dea explicatii in fata parlamentarilor, in urma unei solicitari a celor de la PNL. in acest context, seful guvernului a declarat ca.

Tudose, despre intalnirea cu Grindeanu: Eu l-am rugat sa vina, i-am solicitat sa-mi dea lamuriri despre niste intalniri pe care le-a avut pe politica externa

Premierul Mihai Tudose a declarat ca l-a chemat, luni, la Palatul Victoria, pe fostul prim-ministru Sorin Grindeanu pentru a-i cere lamuriri despre anumite intalniri pe care acesta le-a avut pe teme de politica externa.

Dificultati financiare la Ministerul Apararii: veniturile militarilor vor fi platite esalonat pana la rectificarea bugetara. Contributiile si impozitul pe venit, intarziate si ele

Ministerul Apararii Nationale anunta ca va plati esalonat veniturile angajatilor sai pentru ca nu a fost facuta rectificarea bugetara. Intr-un comunicat de presa, Ministerul anunta ca salariile/soldele angajatilor vor fi platite pe 15 septembrie, iar norma de hrana si chiriile vor fi platite in jurul datei de 25 sptembrie, dupa rectificarea bugetara. Ora 16. 48: Ministrul Tutuianu si-a depus demisia. El a anuntat ca a fost eroarea sa si ca ministerul are bani de salariiOra 16. 09: Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, si ministrul Finantelor, Ionut Misa, au la aceasta ora o sedinta cu premierul Tudose, potrivit unor surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose, despre contul deschis in banca de 100.000 de lei: Am fost obligat

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, ca a fost obligat sa isi faca un cont la banca dupa ce a vandut o masina. intrebat despre contul de 100. 000 de lei pe care l-a trecut in ultim.

MApN: Veniturile militarilor vor fi platite esalonat pana la rectificarea bugetara

ACTUALIZARE 15:36 Ministrul Muncii, despre plata esalonata a salariilor angajatilor MApN: Nu am auzit de asa ceva Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, astazi, la Parlament, ca nu a auzit despre problemele privind plata salariilor angajatilor Ministerului Apararii, dupa ce reprezentantii MApN au anuntat ca salariile acestora vor fi platite esalonat in aceasta luna, avand in vedere ca nu s-a efectuat rectificarea bugetara. ---- Ministerul Apararii Nationale MApN) va plati esalonat veniturile angajatilor sai pentru ca nu a fost facuta rectificarea bugetara, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu. Emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti absolut deloc, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu.

Mihai Tudose, despre situatia autostrazilor din Romania: Nu o sa putem sa rezolvam in sase luni cei 27 de ani de balbe

Premierul Mihai Tudose refuza sa spuna daca este nemultumit de vreun ministru, desi recunoaste ca Romania are nevoie de autostrazi, nu de tronsoane. Seful Executivului a declarat in exclusivitate.

Tudose despre autostrada Brasov-Bucuresti: Ne gandim serios daca acest proiect poate fi declarat proiect national de importanta strategica

Premierul Mihai Tudose a declarat, sambata seara, la Mamaia, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca discutiile au vizat si proiectul autostrazii Brasov-Bucuresti, el precizand ca guvernantii se gandesc serios daca acest proiect poate fi declarat proiect national de importanta strategica.

Tudose, despre Autostrada Brasov-Bucuresti: Ne gandim serios daca acest proiect poate fi declarat proiect national de importanta strategica

Premierul Mihai Tudose a declarat, sambata seara, la Mamaia, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca discutiile au vizat si proiectul autostrazii Brasov-Bucuresti, el precizand ca guvernantii se gandesc serios daca acest proiect poate fi declarat proiect national de importanta strategica.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )