Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tudose: Petre Daea este printre cei mai eficienti ministri. Este premiantul Europei

Adevărul Adevărul,
Tudose: Petre Daea este printre cei mai eficienti ministri. Este premiantul Europei

Premierul Mihai Tudose l-a laudat, luni, la Antena 3, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, spunand ca in mandatul sau au fost absorbite fonduri europene, iar subventiile au fost acordate la timp, ceea ce il face unul dintre cei mai eficienti ministri si un premiant al Europei, in pofida aurei de gluma din jurul sau. continuă pe Adevărul

Tudose: Petre Daea este printre cei mai eficienti ministri. Este premiantul Europei

Premierul Mihai Tudose l-a laudat, luni, la Antena 3, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea. Potrivit premierului, in mandatul lui Petre Daea au fost absorbite fonduri europene, iar subventiile au fost.

Cu toata aura de gluma, Petre Daea este printre cei mai eficienti ministri

Premierul Mihai Tudose l-a laudat, ieri la Antena 3, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, spunand ca in mandatul sau au fost absorbite fonduri europene, iar subventiile au fost acordate la timp, ceea ce il face unul dintre cei mai eficienti ministri si un premiant al Europei, in pofida aurei de gluma din jurul sau.

Premierul Tudose il lauda pe Petre Daea: Este premiantul Europei, nu glumesc. Cu toata aura asta de gluma pe activitatea domniei sale, este unul dintre cei mai eficienti ministri

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, intr-o emisiune de pe postul Antena 3, ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, este unul dintre cei mai eficienti ministri din Cabinetul sau.

Sa aveti grija de oi si sa aveti incredere in Guvern. Petre Daea loveste din nou cu pasiunea sa pentru oi

Desi a fost ironizat in sedinta de guvern din 13 iulie de premierul Mihai Tudose pentru declaratii sale repetate despre oi care l-au facut viral pe internet, Petre Daea nu se lasa. Prezent la Festivalul.

Petre Daea, catre ciobani:Sa aveti grija de oi si sa aveti incredere in Guvern / Bunicul meu imi spunea urmatorul lucru: copile, lana e gaj pentru banca

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, le-a spus duminica ciobanilor stransi la un festival in comuna Jina, judetul Sibiu, ca a invatat de la bunicul sau despre valoarea lanii, care era pusa si acceptata in trecut drept gaj pentru imprumuturile bancare, informeaza Agerpres.

Petre Daea o comite din nou: Sa aveti grija de oi si sa aveti incredere in Guvern

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a dat duminica un nou recital, de aceasta data in fata ciobanilor stransi la un festival in comuna Jina, judetul Sibiu .

Doliu in lumea medicala. Petru Dindeal, unul dintre cei mai buni doctori din Romania, a murit

Este doliu in lumea medicala, dupa ce unul dintre cei mai reputati doctori a trecut in nefiinta, scrie a1. ro. DoctorulPetru Dindeal avea 75 de ani atunci cand s-a stins din.

DOLIU: A murit unul dintre cei mai cunoscuti medici (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pe dr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivit hunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din viata la.

Cum a influentat o masca misterioasa Parisul secolului XX. Necunoscuta din Sena i-a inspirat pe unii dintre cei mai mari scriitori

Zambetul Mona Lisei lui Da Vinci i-a fascinat pe multi de-a lungul secolelor, dar nu este singurul zambet din istoria artei care i-a intrigat pe cei care l-au privit. in Franta secolului XX, o masca a fost, pentru o perioada, obiectul decorativ preferat de multi francezi, cu precadere artisti. Chipul acestei masti este considerata astazi cea mai sarutata fata din lume.

Unul dintre cei mai mari producatori americani de componente pentru industria auto se extinde in estul tarii

In parcul logistic Solo, de la Iasi, al omului de afaceri Bogdan Pitigoi, este in constructie o noua hala de productie. Spatiul va fi ocupat tot de americanii de la Lear Corporation, care detin deja mare parte din parc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )