Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudose a trimis Corpul de control la Compania de Autostrazi pentru suspiciuni de frauda la constructia unor tronsoane de autostrada - surse

Hotnews Hotnews,
 Tudose a trimis Corpul de control la Compania de Autostrazi pentru suspiciuni de frauda la constructia unor tronsoane de autostrada - surse

Premierul Mihai Tudose a trimis joi Corpul de control la Compania de autostrazi CNAIR), potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor. CNAIR e condusa de Stefan Ionita, iar Adrian Mladinoiu face parte din conducere. Ambii sunt considerati apropiatii lui Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

Premierul Mihai Tudose a trimis Corpul de Control la CNAIR

Prim-ministrul Mihai Tudose a trimis joi Corpul de Control la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) pentru a face verificari, cu o zi inainte de data stabilita pentru prelungirea mandatului actualului director general al institutiei, Stefan Ionita, au precizat, pentru News. ro, surse din domeniul transporturilor.

Premierul Mihai Tudose a trimis Corpul de Control la CNAIR

Premierul Mihai Tudose a trimis astazi Corpul de Control la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) pentru a face verificari, cu o zi inainte de data stabilita pentru prelungirea mandatului actualului director general al institutiei, Stefan Ionita, potrivit News. ro.

Decizie de ultima ora a premierului. Mihai Tudose a trimis Corpul de Control la MAI

Surse de la Palatul Victoria afirma ca premierul Mihai Tudose a decis, in urma discutiei cu seful IGP, chestorul Bogdan Despescu, sa trimita Corpul de control al primului ministru care sa faca o ampla.

Mihai Tudose trimite Corpul de Control la CNAIR. Toate contractele sunt verificate

Corpul de Control al premierului Mihai Tudose face, joi dimineata, o inspectie la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Mihai Tudose vrea sa verifice tot ce inseamna contracte si.

Carmen Dan trimite sageti catre Tudose... si Corpul de Control la IGPR (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca a dispus trimiterea Corpului de Control la Inspectoratul General al Politiei Romane, pentru verificari legate de cazul de agresiune sexuala in care a fost.

De la capitan al Barcelonei si pana la condamnarea din Dosarul Transferurilor - Cine este Gica Popescu, consilierul premierului Mihai Tudose, cel care va coordona pregatirea Romaniei pentru EURO 2020

Nascut pe 9 octombrie 1967, Gica Popescu este unul din cei mai importanti jucatori pe care i-a dat fotbalul romanesc. Cu o viata exemplara din punct de vedere sportiv a fost chiar si capitanul Barcelonei la un moment dat), pe plan personal Popescu a platit tribut prieteniei toxice cu fratii impresari Ioan si Victor Becali, fostul capitan al tricolorilor fiind condamnat la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru implicarea in Dosarul Transferurilor. A fost eliberat conditionat dupa ce a ispasit 20 de luni din pedeapsa, iar acum a revenit in lumina reflectoarelor: este consilierul premierului Mihai Tudose, urmand sa coordoneze pregatirea Romaniei pentru CE 2020 competitie unde tara noastra va gazdui patru partide).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )