Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tulceanul, care a fost amendat cu 10.000 de lei pentru ca a mers sa se tunda, a evadat de la doua centre de carantina

Antena3 Antena3,
Tulceanul, care a fost amendat cu 10.000 de lei pentru ca a mers sa se tunda, a evadat de la doua centre de carantina

Tulceanul care a fost amendat cu 10. 000 de lei dupa ce a fost prins de politisti pentru ca a mersa sa se tunda, desi era in izolare a fost dus la un centru de carantina. Barbatul a evadat dupa numai cateva ore. continuă pe Antena3

Amendat cu 20.000 de lei pentru ca a vrut sa bea o bere cu un prieten. Nu avea declaratie si s-a manifestat violent

Un barbat din Blaj, revenit acasa dintr-un centru de carantina, a fost amendat de jandarmi cu 20. 000 de lei pentru ca nu avea declaratie pe propria raspundere.

Cuplu din Aiud, amendat cu 4.000 de lei pentru ca nu ar fi avut in declaratie ora deplasarii Reactia celor doi si raspunsul politistilor

Un cuplu a primit 4. 000 de lei amenda de politistii din Aiud, judetul Alba, pentru ca nu a trecut in declaratia pe propria raspundere ora deplasarii in oras. Politistii sustin ca familia a umblat prin tot orasul pentru cumparaturi de baza, dar in masina avea un singur pachet de sticksuri, transmite Mediafax.

UPDATE Primaria Sectorului 3 nu renunta la ideea de a aloca 5 milioane lei pentru promovare Proiectul a fost adoptat de Consiliu local

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, nu renunta la ideea de a aloca 5 milioane lei pentru promovare. Proiectul care prevede incheierea unui contract de 5 milioane lei pentru promovarea institutiei, cu compania Smart City Invest S3, la care este actionar Consiliul local, a fost adoptat luni de Consiliului local. Mai departe, compania incheie contracte pentru publicitate cu diverse televiziunipublicatii. in 2019, Primaria a mai incheiat doua contracte, in valoare de circa 12 milioane lei, pentru promovare. La ultima sedinta, proiectul a fost respins.

Un fermier acuza de abuz un politist care i-a controlat adeverinta de angajator. Motivul pentru care a fost amendat

Un fermier din Timis spuneca a fost amendatcu suma de 5. 000 de lei deoarece nu a trecut pe adeverinta de angajator ora la care se intoarce de la camp. Barbatul sustineca primul echipaj care l-a controlat l-a lasat sa plece fara probleme, dar al doilea l-a amendat dublu cand a incercat sa explice.

Un fost senator a fost amendat pentru ca a petrecut cu sotia pe malul marii

Fostul senator PDL Gigi Chiru a fost amendat de politisti cu 2. 000 de lei, dupa ce sotia acestuia a .

Amendat cu 10 000 de lei pentru ca a iesit sa se tunda

A crezut ca poate fenta vigilenta oamenilor legii, dar s-a ales cu o amenda pe care nu o va uita nic.

Spaga pentru ridicarea mortilor de la morga. 100 de lei pentru eforturile angajatilor

Acuzatii de luare de mita la morga spitalului din Suceava. Un barbat care a fost sa ridice trupul tatalui sau acuza o asistenta ca i-ar fi cerut bani, un fel de taxa pentru eforturile angajatilor de la Anatomie Patologica.

Guvernul aloca peste 60 de milioane de lei pentru dotarea Laboratorului de Radiologic de la Institutul Fundeni

Guvernul aloca peste 60 de milioane de lei dezvoltarea si upgradarea imagisticii medicale din cadrul Laboratorului Clinic de Radiologie de la Institutul Fundeni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )