Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tunel secret prin care erau transportate droguri a fost descoperit ntre SUA si Mexic

Hotnews Hotnews,
 Un tunel secret prin care erau transportate droguri a fost descoperit ntre SUA si Mexic

Autoritatile americane au descoperit un tunel secret prin care erau transportate droguri care se intinde din subsolul unui fost restaurant din statul Arizona pana in Mexic, informeaza postul BBC, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Un tunel secret prin care erau transportate droguri intre SUA si Mexic, descoperit sub un restaurant KFC

Autoritatile au descoperit un tunel secret care leaga Arizona si Mexic, folosit pentru transportul de droguri precum heroina si cocaina, care incepe de sub un restaurant KFC.

Descoperirea unuitoare la capatul unui tunel, care pleca din bucataria unui restaurant fast-food - VIDEO

Autoritatile americane au descoperit un tunel secret prin care erau transportate droguri care se intinde din subsolul unui fost restaurant din statul Arizona pana in Mexic, informeaza postul BBC. Tunelul de.

Descoperirea uluitoare la capatul unui tunel, care pleca din bucataria unui restaurant fast-food - VIDEO

Autoritatile americane au descoperit un tunel secret prin care erau transportate droguri care se intinde din subsolul unui fost restaurant din statul Arizona pana in Mexic, informeaza postul BBC. Tunelul de.

DOCUMENT O noua lege a cercetarii - propusa de cercetatorii din Asociatia Ad Astra, ca raspuns la ordonanta prin care guvernul vrea centralizarea politica a banilor

Finantarea in cercetare urmeaza performanta, iar pentru asta trebuie evaluate urgent, de experti internationali, toate institutele de cercetare independente, din universitati si din Academie. Apelul este lansat de catre Asociatia Ad Astra, care reuneste cercetatori romani din tara si din strainatate. Ca raspuns la proiectul de Ordonanta prin care Guvernul Dancila a incercat sa schimbe regulile din cercetare prin centralizarea politica a banilor din domeniu, Asociatia a lansat astazi in dezbatere propria varianta de lege a cercetarii. Vezi in articol legea pe care o propun cercetatorii si analiza acestora asupra ordonantei puse in dezbatere de Guvern.

Klaus Iohannis nu convoaca CSAT pe tema rectificarii bugetare prin care s-au diminuat bugetele serviciilor secrete

Klaus Iohannis nu va convoca Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentr a discuta pe marginea rectificarii bugetare facute de Guvern prin care se diminueaza bugetele SRI, STS, SPP si SIE. in schimb,.

FSANP anunta ca a atacat n instanta ordinul prin care a fost mputernicit a treia oara seful ANP

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) il acuza pe Tudorel Toader de o noua incercare de dezinformare si spune ca legea permite maximum doua imputerniciri pentru directorul ANP, iar ministrul a semnat ilegal inca una, pe care au atacat-o in instanta, relateaza Mediafax.

Cosmarul prin care a trecut o viitoare mireasa te va lasa cu gura cascata. Ai mare grija, ti se poate intampla si tie

In timp ce traditia nuntilor spune camiresele trebuie sapoarte ceva albastru, majoritatea aleg un accesoriu mic care sa meargacu rochia albade printesaa. Cu toate acestea, asta nu a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )