Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tupeu 2017: Denise Rifai vorbeste despre firmele care nu-si platesc contributiile salariatilor, in conditiile in care Realitatea TV e in insolventa de ani de zile (VIDEO)

B1 B1,
Tupeu 2017: Denise Rifai vorbeste despre firmele care nu-si platesc contributiile salariatilor, in conditiile in care Realitatea TV e in insolventa de ani de zile (VIDEO)

Hotul striga hotii! Prezentatoarea Denise Rifai a dezbatut, in emsiunea de miercuri, situatia firmelor care nu platesc contributiile salariatilor, in conditiile in care Realitatea TV este. continuă pe B1

Adevarul Live, ora 12.00: Cristian Barcan, fondatorul REGnet, vorbeste despre cum putem infiinta un SRL din fata calculatorului

Cum putem infiinta un SRL sau un PFA de acasa, din fata calculatorului, cum arata un roman care isi face firma si ce dimensiune are initiativa antreprenoriala in Romania ne spune la Adevarul Live, de la ora 12. 00, Cristian Barcan, fondatorul REGnet, companie specializata in infiintarea si modificarea online a societatilor comerciale SRL) si a persoanelor fizice autorizate PFA).

Adevarul Live: Cristian Barcan, fondatorul REGnet, vorbeste despre cum putem infiinta un SRL din fata calculatorului

Cum putem infiinta un SRL sau un PFA de acasa, din fata calculatorului, cum arata un roman care isi face firma si ce dimensiune are initiativa antreprenoriala in Romania ne spune la Adevarul Live Cristian Barcan, fondatorul REGnet, companie specializata in infiintarea si modificarea online a societatilor comerciale SRL) si a persoanelor fizice autorizate PFA).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )