Libnet.ro
UNICEF

09:00

TUR cu TUR Formula 1, Marele Premiu al Australiei. Dominare absoluta din partea Mercedes

Online Sport Online Sport,
TUR cu TUR Formula 1, Marele Premiu al Australiei. Dominare absoluta din partea Mercedes

Onlinesport. ro transmite live text, duminica dimineata, de la ora 7:00, Marele Premiu al Australiei de la Melbourne, prima cursa a sezonului 2015 in Formula 1. Vedeti mai jos cum arata grila de start, cu Lewis Hamilton in pole position. continuă pe Online Sport

LIVE Formula 1, Marele Premiu al Australiei - Cursa (Duminica, 7:00)

Onlinesport. ro transmite live text, duminica dimineata, de la ora 7:00, Marele Premiu al Australiei de la Melbourne, prima cursa a sezonului 2015 in Formula 1. Vedeti mai jos cum arata grila de start, cu Lewis Hamilton in pole position.

Lewis Hamilton ia poleul in prima cursa din 2015, Marele Premiu al Australiei

Sezonul de Formula a inceput sambata dimineata cucalificarile din Marele Premiu al Australiei. Lewis Hamilton a obtinut pole-ul la Melbourne, pentru Mercedes, care incepe sezonul cu o declaratie de forta.

LIVE Formula 1, calificarile din Marele Premiu al Australiei

Sezonul de Formula 1 incepe acum cu calificarile din Marele Premiu al Australiei. Apasati aici pentru detalii live text.

Hamilton va pleca din pole position in Marele Premiu de Formula 1 al Australiei

Pilotul britanic Lewis Hamilton de la Mercedes, campionul mondial en-titre, va pleca din pole position, duminica dimineata, in Marele Premiu al Australiei, aceasta fiind prima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1.

Mercedes domina autoritar primele antrenamente din Marele Premiu al Australiei

Echipa campioana Mercedes a dominat, vineri dimineata, cele doua sesiuni de antrenamente libere de la Melbourne prin care s-a deschis practic noul sezon in Formula 1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )