Libnet.ro
UNICEF

23:15

Turcan, despre comisia privind prezidentialele din 2009: PSD satisface obsesia lui Dragnea de a o demite pe Kovesi

Adevărul Adevărul,
Turcan, despre comisia privind prezidentialele din 2009: PSD satisface obsesia lui Dragnea de a o demite pe Kovesi

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat marti, la Parlament, referitor la amendamentul adoptat la proiectul de hotarare privind constituirea comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca este un tertip al PSD pentru a satisface obsesia lui Liviu Dragnea de a o demite pe Laura Codruta Kovesi, motiv pentru care liberalii iau in calcul sa depuna o sesizare la CCR. continuă pe Adevărul

Eugen Nicolicea, despre ancheta deschisa de Parchet privind prezidentialele din 2009: O smecherie a procurorului general, va raspunde pentru acest lucru. Vom schimba obiectul de activitate al comisiei parlamentare de ancheta

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, a declarat luni, referitor la ancheta deschisa de Parchetul General privind alegerile prezidentiale din 2009, ca procurorul general a facut o smecherie, avand in vedere ca a fost anuntata o comisie parlamentara care isi propunea sa investigheze acelasi lucru, si va raspunde pentru acest lucru. Nicolicea a insistat ca se va constitui oricum comisia parlamentara, dar ca se va avea grija sa schimbe obiectul de activitate al acesteia, astfel incat dl Augustin Lazar sa ramana cu buzele umflate.

Liviu Dragnea: Miercuri va incepe sa functioneze comisia de ancheta privind alegerile din 2009

Liviu Dragnea spune ca miercuri se va infiinta comisia de ancheta privind alegerile din 2009 si tot miercuri aceasta comisie va incepe sa functioneze. Presedintele Camerei Deputatilor.

Raluca Turcan, despre comisia care va ancheta alegerile prezidentiale din 2009: PSD satisface obsesia lui Dragnea de a o demite pe Kovesi

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a afirmat, referitor la amendamentul adoptat la proiectul de hotarare privind constituirea comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca este un tertip al PSD pentru a satisface obsesia lui Liviu Dragnea de a o demite pe Laura Codruta Kovesi.

Tariceanu, despre audierea lui Kovesi la comisia privind prezidentialele: Si Clinton a fost audiat cand era presedinte

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, despre eventuala chemare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, la comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, ca toti cei chemati la Parlament pentru audieri trebuie sa vina, dand in acest sens exemplul presedintelui american Bill Clinton, care a fost audiat de Senatul SUA in timp de era sef al statului. El a adaugat ca Liviu Dragnea, desi condamnat penal pentru fraude la referedumul din 2012, nu are niciun impediment legal sa conduca o comisie parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, informeaza News. ro.

Tariceanu, despre audierea lui Kovesi la comisia privind prezidentialele: Toti suntem egali in fata legii. El l-a dat ca exemplu pe Bill Clinton

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, ieri, despre eventuala chemare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, la comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, ca toti cei chemati la Parlament pentru audieri au obligatia sa vina, intrucat toti suntem egali in fata legii. El a dat exemplul presedintelui american Bill Clinton, care a fost audiat de Senatul SUA in timp de era sef al statului.

Tariceanu, despre audierea lui Kovesi la comisia privind prezidentialele: Si Clinton a fost audiat cand era presedinte

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, despre eventuala chemare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, la comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, ca.

Augustin Lazar despre comisia parlamentara de ancheta privind alegerile din 2009: Magistratii pot fi audiati, in cadrul legal, doar de catre alti magistrati

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca magistratii pot fi audiati doar de catre alti magistrati si ca, in opinia sa, acestia nu au ce cauta in comisii de genul celei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009. Infiintarea comisiei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009 va fi votata miercurea viitoare de plenul reunit, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. El a afirmat ca Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, ar urma sa fie chemata sa dea explicatii in fata acestei comisii.

Tariceanu, despre audierea lui Kovesi in ancheta privind alegerile din 2009: Si Bill Clinton a fost audiat si nu era procurorul Statelor Unite, ci era presedintele(VIDEO)

Reactie dura a presedintelui ALDE, Calin Popescu Tariceanu, la o eventuala chemare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, la comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. Tariceanu.

Parchetul General deschide o ancheta privind alegerile din 2009: Decizia lui Augustin Lazar ar putea bloca cercetarile facute de comisia parlamentara (VIDEO)

Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 ar putea fi blocata chiar de catre Parchetul General. Ministerul Public a decis deschiderea unei anchete penale pe aceasta speta, ceea ce.

PSD nu renunta la Comisia de ancheta privind alegerile din 2009. Nu ne suprapunem peste ancheta Parchetului

Comisiile juridice reunite au decis, marti, sa adopte un amendament la proiectul de Hotarare privind infiintarea comisiei de ancheta pe tema alegerilor prezidentiale din 2009, prin care sa elimine din sfera competentelor faptele anchetate de Parchet in acest caz, respectiv abuzul in serviciu si falsificarea documentelor electorale, pentru ca aceasta structura sa poate sa-si desfasoare activitatea in paralel cu instanta judiciara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )