Libnet.ro
UNICEF

12:00

Turcan: Motiunea PSD nu are sanse matematice sa treaca

România Liberă România Liberă,
Turcan: Motiunea PSD nu are sanse matematice sa treaca

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat la Realitatea Plus ca motiunea PSD, pentru alegerea primarilo. continuă pe România Liberă

Turcan: Motiunea PSD nu va trece. Vom ajunge la alegerea primarilor in doua tururi

Viceprim-ministrul Raluca Turcan si-a exprimat convingerea ca nu va trece motiunea pe care PSD intentioneaza sa o depuna, dupa ce Guvernul a anuntat ca isi va angaja raspunderea in Parlament cu privire la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Tariceanu anunta ca nu poate vota motiunea PSD: Ar impiedica revenirea la alegerile din doua tururi

Calin Popescu Tariceanu ramane adeptul alegerilor in doua tururi, astfel ca nu poate sustine motiunea PSD impotriva Guvernului Orban, in contextul in care Marcel Ciolacu a spus ca ALDE este solutia imorala.

Vicepremierul Raluca Turcan: Motiunea pe care PSD o anunta nu ar trebui sa treaca, matematica este in defavoarea lor

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni seara, ca, din punct de vedere matematic, motiunea de cenzura anuntata de PSD, in privinta alegerii primarilor in doua tururi, nu va avea suficiente voturi pentru a trece si ca Guvernul PNL va mai avea inca doua sau trei angajari de raspundere pentru proiecte foarte importante.

VIDEO Calculele liberalilor pentru anticipate. Orban: Daca motiunea PSD trece, parlamentarii PNL nu vor vota investirea niciunui Guvern Nu am evaluat niciodata posibilitatea sa-mi dau demisia

Premierul Ludovic Orban sustine ca, daca se ajunge in situatia declansarii alegerilor anticipate, respectiv guvernul sa fie demis in urma motiunii de cenzura a PSD, parlamentarii PNL vor vota impotriva investirii unui nou cabinet. Ludovic Orban, la HotNews. ro LIVE: Daca adoptam OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi exista riscul sa o atace Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionala Raspunsul lui Orban intrebat daca vor creste pensiile cu 40% din septembrie: Nu e 100% asta. Banii sunt prevazuti, dar depinde cum evolueaza economia Alocatiile dublate daca sunt bani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )