Libnet.ro
UNICEF

14:45

Turcan: PNL depune motiunea de cenzura. S-au comportat ca un grup infractional organizat

Hotnews Hotnews,
 Turcan: PNL depune motiunea de cenzura. S-au comportat ca un grup infractional organizat

Liderul interimar al PNL Raluca Turcan a anuntat miercuri dimineata ca PNL va depune motiune de cenzura, daca guvernul nu demisioneaza, acuzand faptul ca membrii acestuia s-au comportat ca un grup infractional organizat. se actualizeaza. continuă pe Hotnews

Turcan : PNL va depune astazi motiune de cenzura daca Guvernul nu va demisiona. Ce au facut ei e un act de banditism politic

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a cerut demisia Guvernului PSD-ALDE. in caz contrar, PNL si alte partide din opozitie vor depune o motiune de cenzura. Mai mult, Turca a catalogat adoptarea ordonantelor drept un act de banditism politic.

PNL depune miercuri motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

PNL depune miercuri motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a anuntat Raluca Turcan, pentru Digi24. PNL va depune motiune de cenzura, vom dezbate si motiunea simpla, vom folosi toate.

Raluca Turcan: PNL cere demisia Guvernului. Daca nu demisioneaza, astazi depunem motiunea de cenzura

PNL cere demisia Guvernului Grindeanu, a precizat, miercuri, sefa interimara a formatiunii, Raluca Turcan. in caz contrar, liberalii vor depune, in cursul zilei, motiunea de cenzura. Si liderul USR, Nicusor Dan, a precizat ca va sustine motiunea de cenzura impotriva Executivului.

Turcan: PNL va vota impotriva bugetului de stat pe 2017; este un buget nerealist si inselator

PNL va vota impotriva proiectului de buget de stat pe anul 2017, deoarece este nerealist si inselator, a anuntat liderul liberal Raluca Turcan, care a precizat insa ca parlamentarii PNL vor depune o serie de amendamente pentru imbunatatirea proiectului, transmite News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )