Libnet.ro
UNICEF

13:15

Turcia, o altfel de zona tensionata la Marea Neagra. De ce partidul cu viziune islamica AKP este fruntas in alegeri

Adevărul Adevărul,
Turcia, o altfel de zona tensionata la Marea Neagra. De ce partidul cu viziune islamica AKP este fruntas in alegeri

Crimeea, Ucraina, Transnistria nu sunt singurele regiuni agitate din zona Marii Negre. Timp de cateva luni bune si Turcia este o zona agitata: proteste in strada, revolte, scandaluri de coruptie, schimbari la nivelurile inalte ale justitiei si politicului, adoptarea unor legi controversate privind interzicerea retelelor sociale si un control mai accentuat al executivului asupra magistratilor, scrieAdrian Corobana, analist relatii internationale, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

O altfel de zona tensionata la Marea Neagra - Turcia

Crimeea, Ucraina, Transnistria nu sunt singurele regiuni agitate din zona Marii Negre. Timp de cateva luni bune si Turcia este o zona agitata: proteste in strada, revolte, scandaluri de coruptie, schimbari la nivelurile inalte ale justitiei si politicului, adoptarea unor legi controversate privind interzicerea retelelor sociale si un control mai accentuat al executivului asupra magistratilor.

Rusia se grabeste sa anuleze acordurile cu Ucraina privind flota la Marea Neagra

Rusia a demarat vineri pregatirile necesare pentru incheierea acordurilor bilaterale cu Ucraina, care vor clarifica noul statut si functionarea flotei la Marea Neagra. in urma anexarii peninsulei Crimeea la Federatia Rusa, Kremlinul a declarat ca vechile acorduri cu Ucraina nu mai sunt valabile, privilegiile Kievului disparand odata cu pierderea regiunii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )