Libnet.ro
UNICEF

20:30

Turcia nu cedeaza, in scandalul avionului rus doborat. Ce a declarat premierul turc

România Liberă România Liberă,
Turcia nu cedeaza, in scandalul avionului rus doborat. Ce a declarat premierul turc

Premierul turc Ahmet Davutoglu a declarat, luni, ca nu este necesar ca Turcia sa isi ceara scuze pentru ca a doborat un avion rus de vanatoare, deoarece tot ce a facut a fost sa isi apere spatiul aerian, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Putin: Moscova a informat Washingtonul in legatura cu misiunea avionului rusesc doborat de Turcia

Rusia a informat Statele Unite in legatura cu misiunea bombardierului rusesc doborat marti de aviatia turca, care nu putea ignora nationalitatea aparatului, spre deosebire de afirmatiile Ankarei, a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin, informeaza Reuters si AFP.

Avionul rus doborat: Trupul pilotului ucis, recuperat de Turcia, va fi predat Rusiei

Trupul pilotului ucis dupa ce aviatia turca a doborat marti un avion de bombardament rus a fost recuperat de Turcia sambata noapte si urmeaza sa fie predat Rusiei, la cererea Moscovei, a anuntat duminica premierul turc Ahmet Davutoglu, potrivit Reuters si AFP.

Putin ordona sanctiuni economice impotriva Turciei, dupa doborarea avionului rus

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat, sambata, sanctiuni economice impotriva Turciei, dupa ce fortele aeriene turce au doborat marti un avion rus de razboi.

Rusia anunta masuri de retorsiune economica impotriva Turciei, dupa doborarea avionului rus

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat sambata un decret ce prevede o serie de masuri de retorsiune economica impotriva Turciei, in replica la doborarea unui bombardier rus de catre aviatia militara turca, marti, la frontiera siriana, informeaza AFP.

Bresa in unitatea NATO. Alexis Tsipras condamna doborarea avionului rus, denuntand incursiuni aeriene turce in spatiul grec

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, l-a criticat dur pe omologul sau turc, Ahmet Davutoglu, dupa doborarea bombardierului rus de catre armata turca, explicand ca avioane militare turce patrund frecvent in mod ilegal in spatiul elen si denuntand ineficienta Turciei in criza imigratiei. Premierul turc Ahmet Davutoglu a refuzat luni sa prezinte scuze pentru doborarea bombardierului Suhoi 24 de catre aviatia turca.

Alexis Tsipras condamna doborarea avionului rus, denuntand incursiuni aeriene turce in spatiul grec

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, l-a criticat dur pe omologul sau turc, Ahmet Davutoglu, dupa doborarea bombardierului rus de catre armata turca, explicand ca avioane militare turce patrund frecvent in mod ilegal in spatiul elen si denuntand.

Recep Erdogan, noi declaratii despre avionul rus doborat

Presedintele Turciei, Recep Erdogam a declarat ca este intristat de incidentul doborarii unui avion de vanatoare rus de langa granita sa cu Siria si a precizat ca isi doreste sa nu se fi intamplat, potrivit BBC News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )