Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia: O CELEBRA cantareata a fost condamnata la iNCHISOARE pentru INSULTAREA lui Erdogan(FOTO)

B1 B1,
Turcia: O CELEBRA cantareata a fost condamnata la iNCHISOARE pentru INSULTAREA lui Erdogan(FOTO)

Zuhal Olcay, celebra cantareata si actrita din Turcia, de 60 de ani, a fost condamnata la 10 luni de inchisoare pentru insultarea,in cursul unui spectacol in 2016, presedintelui Recep Tayyip. continuă pe B1

O cantareata celebra din Turcia a fost condamnata la 10 luni de inchisoare pentru insultarea lui Erdogan

Zuhal Olcay, o cantareata celebra din Turcia, a fost condamnata la 10 luni de inchisoare, fiind acuzata ca l-a insultat pe Recep Tayyip Erdogan in timpul unui spectacol din anul 2016, scrie Reuters, citand cotidianul Hurriyet. In Turcia, insultarea presedintelui tarii este infractiune si se pedepseste cu pana la 4 ani de inchisoare.

O celebra cantareata, condamnata la 10 luni de inchisoare

Celebra cantareata si actrita turca Zuhal Olcay a fost condamnata la 10 luni de inchisoare pentru insultarea presedintelui Recep Tayyip Erdogan in cursul unui spectacol in 2016, a relatat joi cotidianul.

O CELEBRA CANTAREATA internationata a ANULAT mai multe concerte din cauza unor PROBLEME DE AUZ (FOTO)

Celine Dion, celebra cantareata canadiana, a anulatmai multe concerte din Las Vegas din cauza unor probleme de auz. Concertele erau programate in perioada 27 martie 18 aprilie la The Colosseum din.

IONELA PRODAN se afla intr-o STARE TOT MAI REA! Medicii au facut ANUNTUL! Celebra cantareata de muzica populara(FOTO)

Ionela Prodan se afla intr-o stare tot mai rea de sanatate! Cantareata a fost internata din nou pe data de 17 martie, la Elias, din cauza unor probleme grave la pancreas si la ficat. Starea de sanatate a.

S-a aruncat de la etaj dupa ce un barbat a incercat sa o violeze. Ulterior, tot ea a fost condamnata la inchisoare

O rusoaica de 22 de ani s-a aruncat in gol de la etajul sase al unui hotel din Dubai din cauza unui barbat care a incercat sa violeze. Tanara si-a riscat viata ca sa poata scapa de atacatorul.

Real Madrid: Procurorii cer cinci ani de inchisoare pentru Xabi Alonso, acuzat de frauda fiscala

Fostul jucator al echipei Real Madrid Xabi Alonso, acuzat ca ar fi pagubit fiscul spaniol cu doua milioane de euro, este pasibil de inchisoare. Procurorii cer 5 ani de puscarie pe numele lui. Mai mult, oamenii.

Marca: Procurorii cer cinci ani de inchisoare pentru Xabi Alonso, acuzat de frauda fiscala

Procurorii cer cinci ani de inchisoare si o amenda de patru milioane de euro, pentru fostul jucator al echipei Real Madrid Xabi Alonso, acuzat ca ar fi pagubit fiscul spaniol cu doua milioane de euro, informeaza marca. com.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2204 seconds )