Libnet.ro
UNICEF

01:05

TURCIA cere pedepsirea unui jurnalist din KOSOVO, care a scris despre lovitura de stat. Ce raspunde guvernul de la Pristina

România Liberă România Liberă,
TURCIA cere pedepsirea unui jurnalist din KOSOVO, care a scris despre lovitura de stat. Ce raspunde guvernul de la Pristina

Solicitarea Turciei adresata autoritatilor de la Pristina de a pedepsi un jurnalist pentru comentarii in legatura cu lovitura de stat esuata din Turcia este inacceptabila si o exagerare, sustine o declaratie a Ministerului de Externe din Kosovo. continuă pe România Liberă

Autoritatile din Turcia cer sanctionarea unui jurnalist care a postat pe Facebook comentarii ironice referitoare la tentativa de lovitura de stat

Un jurnalist din Kosovo a reusit sa provoace furia guvernului de la Ankara prin comentariile ironice postate pe Facebook in contextul tentativei de lovitura de stat din Turcia. Ambasada Turciei.

Turcia incepe prigonirea jurnalistilor critici din alte tari

Ambasada Turciei in Kosovo a cerut guvernului de la Pristina sa ia masuri impotriva unui jurnalist in legatura cu comentariile ironice postate de acesta pe Facebook privind tentativa de lovitura de stat din Turcia, potrivit unui document citat marti de Reuters.

Doua femei protesteaza pe acoperisul unui bloc din Capitala, cerand ca sotii lor, aflati in arest, sa fie eliberati

Doua femei s-au urcat, duminica, pe acoperisul unui bloc din Capitala si ameninta ca se arunca in gol, cerand punerea in libertate a sotilor lor, care se afla in arest, relateaza News. ro. La fata locului se afla echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) si ale Politiei, care negociaza cu femeile.

Tanara din Focsani care a cerut Spitalului Judetean ca la nastere sa ii fie respectate o serie de drepturi si a fost acuzata de medici ca are mofturi de printesa a nascut acasa, cu o moasa si o asistenta

Tanara din Focsani care a trimis o cerere conducerii Spitalului Judetean de Urgenta din oras, in care solicita ca la nastere sa ii fie respectate o serie de drepturi, intre care sa nasca in ce pozitie se va simti mai confortabil, iar bebelusul sa-i fie asezat imediat pe piept, a nascut acasa la niste prieteni din Bucuresti, asistata de o moasa si de o asistenta. Bebelusul, care a avut la nastere aproape 4. 300 de grame, este perfect sanatos, ca si tanara mamica, anunta News. ro.

Florida: Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte 17 au fost ranite in timpul unui schimb de focuri care a avut loc intr-un club de noapte (FOTO, VIDEO)

Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte 17, ranite, in timpul unui schimb de focuri care a avut loc intr-un club de noapte din statul american Florida, informeaza RT. com. impuscaturile.

Florida: Doua persoane au fost ucise si cel putin 14 au fost ranite in timpul unui schimb de focuri care a avut loc intr-un club de noapte (FOTO, VIDEO)

Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte 14, ranite, in timpul unui schimb de focuri care a avut loc intr-un club de noapte din statul american Florida, informeaza RT. com. impuscaturile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )