Libnet.ro
UNICEF

15:45

Turcia creste taxele vamale pentru anumite produse din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turcia creste taxele vamale pentru anumite produse din SUA

Turcia a majorat, in aceasta saptamana, tarifele vamale pentru anumite produse importate din SUA, variind de la automobile la tigarete, pe fondul unei crize financiare si al tensiunilor crescute dintre Washington si Ankara, informeaza Reuters. Potrivit unui decret semnat de presedintele Recep Tayyip Erdogan si publicat in Monitorul Oficial, au fost introduse tarife vamale suplimentare pentru 22 de produse. Au fost vizate in special autoturismele americane, pentru care vor fi percepute tarife vamale suplimentare de 120%, precum si bauturile alcoolice produse in SUA, carora li se vor aplica tarife vamale suplimentare de 140%. Alte cresteri sunt prevazute pentru produse precum cosmetice, orez si carbune, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici: Cine poate sa creada ca anumite companii din Romnia si din lume nu vor avea un interes sa aduca n strada ctiva instigatori daca sunt nemultumite de unele decizii ale Guvernului?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, crede ca multinationalele prezente in Romania dar si companiile autohtone care sunt nemultumite de anumite masuri adoptate de Guvern ar putea avea interesul sa aduca in strada cativa instigatori pentru a crea o problema falsa.

Ciclism: Peter Sagan (Bora Hansgrohe), la start n Turul Spaniei pentru prima data din 2015

Absent la ultimele doua editii din La Vuelta, Peter Sagan, triplu campion mondial, se va afla la startul competitiei spaniole care se va desfasura in perioada 22 august-16 septembrie, a anuntat echipa Bora Hansgrohe, potrivit L'Equipe. Ciclistul slovac are patru victorii de etapa in Turul Spaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )