Libnet.ro
UNICEF

08:30

Turcia cumpara armament de 2,5 miliarde de dolari din Rusia

Antena3 Antena3,
Turcia cumpara armament de 2,5 miliarde de dolari din Rusia

Turcia a anuntat ca a platit 2,5 miliarde de dolari pentru a achizitiona cel mai avansat sistem de aparare antiracheta din Rusia, a afirmat un oficial turc, potrivit libertatea. ro. Decizia este un semnal clar. continuă pe Antena3

Banca Mondiala: Economia Siriei a pierdut 226 miliarde de dolari din cauza razboiului

Cei sase ani de razboi civil din Siria au devastat infrastructura si au provocat economiei Siriei pierderi de 226 miliarde de dolari, potrivit estimarilor publicate ieri de Banca Mondiala, informeaza AFP.

Creditele subprime: Banca RBS va plati 5,5 miliarde dolari autoritatilor americane, care renunta la plangerile in justitie

Banca britanica RBS a anuntat vineri ca va plati 5,5 miliarde de dolari arbitrului american al pietei pentru operatiuni in valoare de 32 de miliarde de dolari legate de credite imobiliare subprime, inaintea crizei financiare, scrie AFP.

Miliardarul Warren Buffett a donat actiuni Berkshire de 3,17 miliarde dolari fundatiei Gates si altor patru organizatii

Miliardarul american Warren Buffett a donat luni actiuni Berkshire Hathaway in valoare de 3,17 miliarde de dolari fundatiei Bill and Melinda Gates si altor patru organizatii de caritate, aceasta fiind cea mai mare contributie facuta pana acum in cadrul planului sau de peste 10 ani de a-si dona majoritatea averii, transmite Reuters, potrivit News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2331 seconds )