Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia a dat afara 8.000 de politisti, din cauza unor presupuse legaturi cu lovitura de stat

Hotnews Hotnews,
 Turcia a dat afara 8.000 de politisti, din cauza unor presupuse legaturi cu lovitura de stat

Turcia a dat afara 8. 000 de politisti din toata tara, inclusiv din Istanbul si din capitala Ankara din cauza presupuselor legaturi cu lovitura de stat esuata de vineri, a declarat Reuters un oficial de rang inalt din sectorul securitatii. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Raspuns dur al lui Erdogan dupa puciul esuat: 8.000 de politisti si 30 de guvernatori concediati, arestari pe banda rulanta in armata si Justitie, tensiuni in relatia cu SUA

Aproape 9. 000 de functionari din ministerul de Interne au fost demisi dupa tentativa ratata de lovitura de stat, anunta luni agentia pro-guvernamentala de presa Anadolu, citata de AFP. 22Presedintele Erdogan sustine ca poporul cere pedeapsa cu moartea pentru teroristi. 10 Autoritatile americane au ridicat toate restrictiile de zbor instituite intre SUA si Turcia20. 05 Televiziuni private din Turcia transmis ca fostul sef al Fortelor aeriene nu ar fi recunoascut vreo implicare in tentativa de lovitura de stat19:50 Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a discutat luni cu presedintele turc Recep Tayyip Erdogan si i-a reamintit ca este esential ca Turcia sa respecte statul de drept si democratia dupa tentativa de puci, scrie AFP19. 15 Fostul sef al Fortelor aeriene turce Akin Ozturk ar fi recunoscut in fata procurorilor rolul sau in tentativa de puci militar, a transmis agentia de stat Anadolu, citata de Reuters. 10 Turcia nu si-ar dori sa pericliteze relatiile cu aliatul SUA, spune vicepremierul turc Mehmet Simsek. Declaratiile acestuia vin dupa ce premierul turc Binali Yildirim a sugerat ca relatiile cu Washington ar putea fi afectate daca Statele Unite refuza sa-l extradeze pe Fethullah Gulen18. 02: Ambasadorul american in Turcia a respins categoric informatiile privind posibila sustinere a complotului de catre SUA sursa: declaratie oficiala)17. 32: Inca o epurare majora in justitie: 48 de membri ai celei mai inalte Curti Consiliul de Stat, sau Danistay) au fost suspendati din functie luni, anunta agentia Anadolu.

Raspuns dur al lui Erdogan dupa puciul esuat: 8.000 de politisti si 30 de guvernatori concediati, arestari pe banda rulanta in armata si Justitie, tensiuni in relatia cu SUA

Aproape 9. 000 de functionari din ministerul de Interne au fost demisi dupa tentativa ratata de lovitura de stat, anunta luni agentia pro-guvernamentala de presa Anadolu, citata de AFP. Presedintele Erdogan sustine ca poporul cere pedeapsa cu moartea pentru teroristi.

Panica in Masivul Retezat! 50 de turisti au ramas blocati din cauza alunecarilor de teren

Clipe de groaza pentru 50 de turisti, care au ramas blocati in diferite puncte ale Masivului Retezat din cauza alunecarilor de teren care au condus la ruperea unor poduri si la alunecari de teren pe Drumul Judetean 685, care face legatura intre localitatea Rau de Mori si zona montana.

Andreea Balan pierde 28.500 de euro din cauza sarcinii?

Andreea Balan pierde 28. 500 de euro din cauza sarcinii. Atat ar fi putut castiga in luna decembrie, cea mai profitabila din an, insa la acea vreme solista va sta acasa alaturi de copilul ei, proaspat venit pe lume.

Accident in lant pe DN 1B din cauza fumului de la un incendiu de vegetatie

Un accident in lant in care au fost implicate un TIR, trei masini si o autoutilitara a avut loc luni dupa-amiaza, pe DN 1B, in zona localitatii Loloiasca, evenimentul petrecandu-se din cauza fumului dens provocat de un incendiu de vegetatie uscata, transmite Agerpres.

Traficul rutier a fost oprit pe Autostrada Bucuresti-Pitesti din cauza unui incendiu de vegetatie, izbucnit la kilometru 53 (VIDEO)

Traficul rutier a fost oprit duminica pe autostrada Bucuresti-Pitesti, din cauza unui incendiu de vegetatie care a izbucnit la kilometrul 53. intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV,.

Trafic blocat pe autostrada A1 din cauza unui incendiu de vegetatie uscata

Traficul rutier este blocat, duminica, pe Autostrada A1, pe sensul dintre Bucuresti si Pitesti, din cauza unui incendiu de vegetatie uscata, care face ca vizibilitatea sa fie redusa aproape la zero la kilometrului 53 al autostrazii, politistii luand in calcul si blocarea sensului dinspre Pitesti catre Bucuresti, anunta News. ro.

Trafic deviat pe autostrada A1, din cauza unui incendiu. Este posibila oprirea circulatiei

Traficul rutier a fost deviat duminica pe autostrada Bucuresti-Pitesti, pe sensul de mers spre Capitala, de la kilometrul 70, din cauza unui incendiu de vegetatie izbucnit la kilometrul 53, existand pericol.

Cei doi pacienti de la Spitalul de Arsi, pe ranile carora s-au dezvoltat larve, au murit din cauza infectiilor intraspitalicesti

Cei doi pacienti de la Spitalul de Arsi din Capitala pe ale caror rani au fost gasite larve de muste au murit din cauza infectiilor intraspitalicesti, potrivit jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor, care au.

Federatia Internationala de Canoe a decis: Echipa Romaniei, suspendata un an din cauza cazurilor de dopaj - Fara drept de participare la JO de la Rio

Federatia Internationala de Canoe ICF) a anuntat, sambata, pe site-ul oficial, ca a suspendat cu efect imediat pentru un an din toate competitiile, inclusiv Jocurile Olimpice, echipa Romaniei din cauza dopajului sistematic, informeaza News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )