Libnet.ro
UNICEF

05:30

TURCIA IGNORA UN ELEMENT DE PATRIMONIU CULTURAL Cea mai inalta cladire de lemn din Europa a inceput sa se prabuseasca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TURCIA IGNORA UN ELEMENT DE PATRIMONIU CULTURAL Cea mai inalta cladire de lemn din Europa a inceput sa se prabuseasca

Orfelinatul Prinkipo Greek, cea mai mare constructie de lemn din Europa si a doua din lume, amplasat in Buyukada - una din cele noua insule ale Principilor de pe coasta orasului Istanbul -, a inceput sa se prabuseasca, ceea ce arata felul in care Turcia ignora un element de patrimoniu. continuă pe Ziarul Bursa

INTERVIU Cum a trecut industria de panificatie prin criza. Gabriela Beres, Puratos: Romania a fost cea mai afectata din Europa de Est

Industria de panificatie din Romania a fost cea mai afectata din Europa de Est, din cauza faptului ca Romania este o piata artizanala, comparativ cu piata industrializata din Vest, dar si pentru ca vechimea business-urilor, in special in cofetarie, este mica, intre 10 si 15 ani maxim, a declarat, intr-un interviu pentru Adevarul, Gabriela Beres, director regional pe 18 piete pentru Puratos Group.

Mirel Radoi, despre cea mai mare problema a jucatorilor romani. Cum vrea sa evite o noua umilinta cu Norvegia

Mirel Radoi a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei cu Norvegia, din Liga Natiunilor. Penultimul joc al grupei va avea loc duminica, de la ora 21:45, pe Arena Nationala. Selectionerul a vorbit despre dorinta de revansa din tabara tricolorilor, dupa un umilitor 0-4 in partida de la Oslo. Pentru asta, Radoi stie ce are .

Austria va intra intr-un lockdown total se inchid scolile si se restrictioneaza deplasarile. Carantina partiala n-a avut efectul asteptat, iar tara are cea mai mare rata de infectare la nivel mondial

Cu cea mai mare rata de infectare la nivel mondial in prezent, Austria intra intr-un lockdown total incepand de marti, saptamana viitoare, si pana pe 6 decembrie. Printre masurile ce vor fi instituite se nu.

Simona Halep, despre cea mai mare dezamagire traita in Romania: Mi s-a interzis asta! Au fost momente foarte grele

Simona Halep, dubla campioana de Grand Slam si fost loc 1 in clasamentul WTA, este printre cei mai mari sportivi ai Romaniei. Dar in drumul ei spre glorie a avut si foarte multe momente care au afectat-o. Iar unul dintre ele a fost provocat chiar de Federatia Romana de tenis, in februarie 2011. La acea .

Citu: Revenirea din trimestrul trei este cea mai rapida din ultimii 20 de ani

Romania a avut cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani, in trimestrul trei al acestui an, revenire care a fost de asemenea cea mai rapida din ultimii 20 de ani, a declarat sambata ministrul Finantelor Florin Citu.

FLORIN CITU: Romania a avut in trimestrul trei cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani

Romania a avut in trimestrul trei din 2020 cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei, a declarat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, intr-o conferinta de presa.

Femeia din zodiac pe care se bat barbatii. Care este cea mai dorita zodie din horoscop

Fiecare femeie merita dragostea sincera a unui barbat, care sa o apreecieze si sa o iubeasca. Orice barbat care isi doreste sa cucereasca o femeie trebuie sa inteleaga astfel de lucruri. Femeia din zodiac pe care se bat barbatii Dar dintre toate femeile zodiacului, una singura merita toata atentia si dorinta barbatilor. De altfel, eu .

Cea mai in varsta persoana cautata de Politia Romana: Batrana de 82 de ani condamnata pentru ca a incercat sa introduca droguri in inchisoare este fugita in Australia

Elena Mladin, in varsta de 82 de ani, este cea mai in varsta persoana inscrisa pe lista cautata de Politia Romana, dupa ce a esuat in incercarea ei de a introduce droguri intr-o inchisoare.

Florin Citu: Avem cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a sustinut o conferinta de presa, sambata, si a oferit mai multe detaliidespre situatia economica a Romaniei. in trimestrul III din 2020, relativ.

Florin Citu: Avem cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a sustinut o conferinta de presa, sambata, si a oferit mai multe detaliidespre situatia economica a Romaniei. in trimestrul III din 2020, relativ.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )