Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia: Mai multi responsabili ai birourilor de vot din Istanbul au legaturi cu o organizatie terorista / Partidul lui Erdogan pierduse recent cel mai mare oras din Semiluna

B1 B1,
Turcia: Mai multi responsabili ai birourilor de vot din Istanbul au legaturi cu o organizatie terorista / Partidul lui Erdogan pierduse recent cel mai mare oras din Semiluna

Autoritatile din Turcia au stabilit ca mai multi responsabili ai birourilor de votdin Istanbul, oras pierdut de partidul lui Erdogan la alegerile locale de luna trecuta, au legaturi cu o organizatie. continuă pe B1

Alegerile din Istanbul, castigate de opozitie: Responsabili electorali, acuzati de legaturi teroriste

Agentia de stat turca Anadolu a relatat, duminica, ca autoritatile au stabilit legaturi intre o organizatie terorista si responsabili ai birourilor de vot care au participat la scrutinul municipal din Istanbul, castigat de opozitie, transmite AFP.

in urma cu mai multi ani si-a facut analizele si i-au iesit bine. Dupa ceva timp, a primit o veste cumplita: Nu doresc la nimeni sa treaca prin asta

In urma cu mai multi ani, si-a facut analizele la doua laboratoare diferite, iar rezultatele i-au iesit bune. Se intampla in 2009 si 2012. in 2014, femeia a primit o veste crunta: are un cancer cervical.

Femeile controleaza cele mai mari bugete ale apararii din Europa

Sase dintre cele mai mari bugete ale apararii din Europa sunt controlate de femei, dupa numirea, la 1 mai, a lui Penny Mordaunt in functia de secretar al apararii in Marea Britanie, carre gestioneaza anual 47 de miliarde de dolari, noteaza Mediafax.

A fost lansata harta interactiva a celor 441 de sectii de vot din strainatate! Europarlamentarele si referendumul ne bat la usa (FOTO)

Ministerul Afacerilor Externe a organizat 441 de sectii de vot in strainatate pentru alegerile europarlamentare si referendumul din 26 mai, scrie g4media. ro. in acest context, organizatia civica Geeks for.

Eugen Teodorovici: ANAF trebuie sa aduca mai multi bani

Guvernul are in plan o prima rectificare bugetara pozitiva la finalul lunii iulie, iar ANAF Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala, n. r. ) trebuie sa creasca gradul de colectare la 30% din PIB, a.

INTERVIU EXCLUSIV. Mona Segall, omul din spatele celor mai urmarite emisiuni de divertisment din Romania

E considerat cel mai bun producator de televiziune din Romania. Mona Segall, omul din spatele Asia Express sau Chefi la cutite ne da o lectie de succes in productia de televiziune. Eu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )