Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia nu va mai opri refugiatii din Siria sa ajunga in Europa, dupa ce 33 de soldati turci au fost ucisi

Hotnews Hotnews,
 Turcia nu va mai opri refugiatii din Siria sa ajunga in Europa, dupa ce 33 de soldati turci au fost ucisi

Turcia nu va mai opri refugiatii sirieni sa ajunga in Europa, a declarat un inalt oficial turc, in timp ce Ankara a raspuns vineri la uciderea a 33 de soldati turci intr-un atac aerian al fortelor guvernamentale siriene in regiunea Idlib din nord-vestul Siriei. De altfel, sute de migranti au trecut granita de nord-vest a Turciei catre Grecia si Bulgaria, potrivit presei turce citate de Reuters. continuă pe Hotnews

Turcia nu va mai opri refugiatii sirieni sa ajunga in Europa

Turcia a decis sa nu ii mai opreasca pe refugiatii sirieni sa ajunga in Europa pe pamant sau pe mare, a declarat joi un oficial turc citat de Reuters.

Turcia anunta ca nu va mai impiedica refugiatii sirieni sa ajunga in Europa, dupa uciderea a zeci de militari

Turcia a anuntat ca nu va mai impiedica refugiatii sirieni sa ajunga in Europa, a anuntat un oficial turc de rang inalt, dupa uciderea a 33 de militari turci intr-un atac aerian in nord-vestul Siriei.

Oficial turc: Nu vom mai opri refugiatii sirieni sa ajunga in Europa

Un inalt oficial turc a anuntat ca tara sa nu-iva mai opri pe refugiatii sirieni sa ajunga in Europa, asta dupa ce un atac aerian al fortelor guvernamentale siriene in regiunea Idlib a dus la moartea a.

Relatia dintre Turcia si Rusia, tot mai incercata de situatia din Siria. Ankara, acuzata de Moscova ca sprijina rebelii din Idlib cu piese de artilerie

Ministerul rus al apararii a acuzat Turcia, joi, ca trimite ilegal drone ofensive in regiunea siriana Idlib, in sprijinul rebelilor ce se lupta cu fortele regimului Bashar al-Assad, precum si ca le ofera.

VIDEO Fetita care a invatat sa rada la auzul bombardamentelor a fugit din Siria in Turcia cu familia

Salwa, fetita de trei ani din Siria, care a devenit cunoscuta la nivel mondial datorita unui clip in care ea si tatal ei rad la auzul sunetului bombardamentelor, au reusit sa treaca granita in Turcia, iar acum se afla in siguranta, scrie Mediafax.

Cine transmite la TV meciul Sevilla CFR Cluj din 16-imile Europa League

Sevilla si CFR Cluj se intalnesc, joi, de la 22:00, in returul 16-imilor Europa League, iar scorul va incepe de la 1-1. Spaniolii sunt favoriti, dar campionii Romaniei au facut cateva victime cu nume in acest sezon european. Meciul Sevilla CFR Cluj din 16-imile Europa League transmis Tv Echipele probabile: Sevilla: Bounou .

BBC: Romanii sunt sfatuiti sa nu mai pupe icoanele din cauza coronavirusului

Presa straina vorbeste de masurile disperate luate de romani. BBC sustine ca Biserica Ortodoxa din Romania i-a sfatuit pe credinciosi sa nu mai pupe icoanele din biserica pentru a evita transmiterea coronavirusului.

Pretul petrolului, la cel mai mic nivel din 2016 incoace din cauza coronavirusului CIVD-19. Ce tari ar putea fi afectate de aceasta evolutie

Pretul petrolului a ajuns, vineri, la cel mai mic nivel din primavara anului 2016 incoace pe fondul epidemiei de coronavirus COVID-19, un baril West Texas Intermediate WTI) fiind cotat la putin peste 45 de.

Pretul petrolului, la cel mai mic nivel din 2016 incoace din cauza coronavirusului COVID-19. Ce tari ar putea fi afectate de aceasta evolutie

Pretul petrolului a ajuns, vineri, la cel mai mic nivel din primavara anului 2016 incoace pe fondul epidemiei de coronavirus COVID-19, un baril West Texas Intermediate WTI) fiind cotat la putin peste 45 de.

Cel mai destept caine din lume s-a dus singur la politie: de ce a luat decizia neobisnuita

Foarte multi oameni au teribil de multa incredere in animalele de companie pe care le-au dresat de-a lungul anilor. Chiar si asa, gestul unui caine care a calcat intr-o sectie de politie este imposibil de inteles. Indiferent ce parere ai despre cainele tau sau cel al unui prieten, toti sunt surprinzator de destepti. Nu sunt .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )