Libnet.ro
UNICEF

13:45

Turcia si Twitter sunt din nou prieteni

Playtech Playtech,
Turcia si Twitter sunt din nou prieteni

Daca nu stiati pana acum subiectul Turcia si Twitter, guvernul Turciei a decis interzicerea folosirii Twitter-ului acum cateva zile, dupa ce o serie de mesaje de pe reteaua sociala il legau pe primul ministru al tarii respective de un scandal de coruptie. O hotarare judecatoreasca impune astazi ridicarea acestei bariere la exprimare, urmand ca in cateva ore serviciul de social media Twitter sa fie permis din nou utilizatorilor din Turcia. Chiar daca multi dintre utilizatori au reusit sa ocoleasca blocajul []. continuă pe Playtech

Twitter este din nou disponibil in Turcia: Un tribunal a anulat decizia Guvernului

Un tribunal din Turcia a decis miercuri anularea deciziei Guvernului de a bloca accesul la Twitter in tara, transmite ibtimes. co. uk. Autoritatea turca pentru telecomunicatii TIB) a blocat joi seara reteaua de.

Del Potro va fi operat din nou la cotul stang. A abandonat la Miami.

Argentinianul Juan Martin Del Potro, numarul 8 mondial, a anuntat ca se va opera din nou la cotul stang, dupa ce a abandonat la ultimele doua turnee, Indian Wells si Miami. Dupa o perioada de tratament medical si noi teste, am decis impreuna cu doctorul Richard Berger sa ma operez la cotul stang. Nu a fost o decizie usor de luat. Nu sunt intr-un moment bun al carierei mele si stiu ca nu va fi usor sa revin la un nivel bun in circuitul ATP, a scris Del Potro pe pagina sa de Facebook. Del .

Basescu ii cere din nou lui Ponta sa renunte la acciza. S-ar pune o presiune mult prea mare si inutila asupra mediului economic

Prin intermediul unei scrisori pe care i-a trimis-o premierului Victor Ponta, presedintele Traian Basescu solicita din nou renuntarea la cresterea accizei pe carburant, care ar urma sa intre in vigoare de la 1.

Maria Grapini ucide din nou limba romana: A vorbit despre romatism si reomatism, in incercarea de a ataca postul B1 TV (VIDEO)

Ministrul Turismului, Maria Grapini, face din nou greseli gramaticale, la doar o zi dupa ce a declarat ca este fericita ca jumatate dintre romani sufera de reumatism. Eu cred ca postul B1 este cel mai tembel.

Din nou la drum: Turneul Pianul Calator

In diminea7789;a zilei de 18 martie ma pregateam sa incep inca o zi incarcata, cand aud la radio 7779;tirea ca Rusia a anexat Crimeea. O veste care, daca nu i7789;i da fiori pe 7779;ira spinarii, te pune totu7779;i serios pe ganduri, fiindca se intampla in pragul casei tale. Jocurile bipolarita7789;ii, in care acum Ucraina este miza, nu s-au incheiat in aceasta regiune, in care noi trebuie sa ne ducem lini7779;ti7789;i ?) via7789;a.

Romania, din nou in top 3 la scumpiri in UE.

Romania se afla in topul tarilor din UE in ceea ce priveste majorarea pretului la benzina in primele trei luni ale acestui an, potrivit datelor Comisiei Europene, clasandu-se pe locul doi, imediat dupa Cipru. Astfel, la jumatatea lunii martie, pretul mediul al benzinei Euro-super 95 a ajuns la 1,26 de euro, putand sa fi ajuns la 1,33 de euro daca Guvernul ar fi introdus acciza suplimentara in ianuarie, scrie Gandul. Romania se afla, totodata, pe locul patru la nivel european in ceea ce .

Razboi intre Palate: Basescu ii cere din nou lui Ponta sa renunte la cresterea accizei la carburant

Alegerile sunt aproape, lupta electorala se intensifica, asa ca revine moda atacurilor si a scrisorilor intre Palate: Traian Basescu insista asupra ideii sa se renunte la cresterea anuntata a accizei la carburant.

Atanasie Stanculescu cere, din nou, sa fie eliberat conditionat.

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu a cerut, luni, la Judecatoria Sectorului 4, sa fie eliberat conditionat, avocatul din oficiu care l-a aparat spunand ca in cazul acestuia ar trebui sa se aplice prevederile legale mai favorabile si sa fie eliberat dupa executarea unei treimi din pedeapsa, potrivit Mediafax. Victor Atanasie Stanculescu a fost adus, luni dimineata, la Judecatoria Sectorului 4 pentru judecarea cererii sale de eliberare conditionata din penitenciar, dupa ce a executat o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )