Libnet.ro
UNICEF

07:45

Turismul, victima colaterala a protestelor din Turcia. Grecia ar putea avea de castigat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Turismul, victima colaterala a protestelor din Turcia. Grecia ar putea avea de castigat

O parte dintre turistii romani care merg in statiunile de pe litoralul turcesc s-ar putea reorienta, in principal catre Grecia, dar si catre Spania si Italia, daca protestele din Turcia se vor extinde si imaginea tarii ca destinatie turistica va. continuă pe Wall-Street Ro

MAE informeaza cetatenii romani privind situatia protestelor din Turcia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani, privind situatia din Turcia, ca protestele continua pasnic in parcul Gezi, in piata Taksim, si in alte cartiere ale orasului Istanbul, fara a tulbura ordinea publica.

O a doua persoana si-a pierdut viata in cadrul protestelor din Turcia

Un tanar de 22 de ani a fost impuscat mortal de catre o persoane neidentificata in cadrul unei manifestatii din sudul Turciei, anunta televiziunea privata NTV. Abdullah Comert a fost grav ranit. de gloante.

O alta perspectiva asupra protestelor din Turica: Ce are de pierdut Erodgan, din punct de vedere politic

Evolutia rapida a protestelor din Turcia a expus mai multe probleme latente in peisajul politic din tara. Desi atractia pe care o exercita partidul de guvernamant al premierului Recep Tayyip Erdogan - Partidului Dreptatii si Dezvoltarii AKP) a inceput sa erodeze, va ramane o forta puternica in politica din Turcia mult timp de acum incolo, considera analistii Stratfor.

O alta perspectiva asupra protestelor din Turica: Ce are de pierdut Erdogan, din punct de vedere politic

Evolutia rapida a protestelor din Turcia a expus mai multe probleme latente in peisajul politic din tara. Desi atractia pe care o exercita partidul de guvernamant al premierului Recep Tayyip Erdogan - Partidului Dreptatii si Dezvoltarii AKP) a inceput sa erodeze, va ramane o forta puternica in politica din Turcia mult timp de acum incolo, considera analistii Stratfor.

VIDEO Miza electorala a protestelor din Turcia: premierul Erdogan le numeste extremiste, presedintele Gul le aproba pe cele calme

In timp protestatarii si politia s-au batut pe strazile celor mai importante orase din Turcia pentru a patra zi consecutiv, presedintele Abdullah Gul si premierul Tayyip Erdogan au viziuni diferite despre ceea ce se intampla in strada.

PROTESTELE din TURCIA continua: Mii de manifestanti au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul.

Mii de manifestanti au ocupat din nou, marti seara, Piata Taksim din Istanbul, in a opta zi a miscarii de protest din Turcia, potrivit Mediafax. Protestatarii scandeaza sloganuri ostile premierului Recep Tayyip Erdogan, in pofida scuzelor prezentate marti de vicepremierul Bulent Arinc. Premierul Recep Tayyip Erdogan, aflat in vizita in nordul Africii, apreciase ca situatia se va calma. Manifestatiile continua in Turcia de opt zile, soldandu-se cu cel putin un mort si 1. 700 de .

Erdogan a acuzat un corespondent Reuters ca transmite informatii false despre protestele din Turcia

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat un corespondent al agentiei Reuters ca transmite informatii false despre protestele din Turcia. Nu-mi spuneti ca intreaga societate turca sustine protestele, nu.

Mihai Gadea pe Facebook: Cred ca stiti de situatia din Turcia, la fel de bine poate sa fie in Romania. Ati iesi in strada pentru cauza voastra?

Realizatorul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3 a comentat, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, protestele din Turcia, adresand intrebarea Poate un sistem mafiot sa invinga un popor? Cred ca stiti despre situatia din Turcia, dar la fel de bine poate sa fie si Romania. Ati iesi in strada pentru cauza voastra?.

Aproximativ 1.700 de persoane, retinute in cursul manifestatiilor din Turcia.

Aproximativ 1. 700 de persoane au fost retinute in cursul manifestatiilor din Turcia, anunta Ministerul turc de Interne, citat de AFP, conform Mediafax. Ministrul turc de Interne, Muammer Guler, a declarat ca, in total, in ultimele sase zile, in Turcia au avut loc 235 de manifestatii. Protestele continuau, duminica dupa-amiaza, la Istanbul si Ankara. Politia a intervenit cu gaze lacrimogene la Ankara pentru dispersarea a aproximativ 1. 000 de manifestanti. Premierul turc, Recep Tayyip .

Situatia din Turcia, in IMAGINI. Ne-au inchis Twitter-ul, iar guvernul a preluat controlul asupra mass-media

Situatia din Turcia este mult mai grava decat ne imaginam noi. Iacob Titus, un utilizator al site-ului nostru, www. antena3. ro, ne-a trimis pe adresa de email site@antena3. ro informatii venite chiar din mijlocul.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )