Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un turist a fost ranit, dupa ce a alunecat pe un traseu din Masivul Ceahlau. Elicopterul nu poate interveni din cauza starii vremii

România Liberă România Liberă,
Un turist a fost ranit, dupa ce a alunecat pe un traseu din Masivul Ceahlau. Elicopterul nu poate interveni din cauza starii vremii

Un turist a fost ranit, dupa ce a alunecat pe un traseu din Masivul Ceahlau. Salvamontistii au intervenit pentru salvarea barbatului, insa elicopterul nu poate interveni din cauza starii vremii si a orei. continuă pe România Liberă

Turist ranit dupa ce a alunecat pe un traseu din Masivul Ceahlau: Elicopterul nu a putut interveni

Un turist a fost ranit dupa ce a alunecat pe un traseu din Masivul Ceahlau duminica. Echipa de interventie i-a acordat primul ajutor, dupa ce acesta s-a ranit la picior, iar elicopterul nu a putut ajunge din.

Panica in largul Marii Negre: Un militar roman a fost ranit pe fregata Regele Ferdinand

Un militar roman a fost ranit joi in timpul unui exercitiu. Militarul se afla pe fregata Regele Ferdinand si efectua un exercitiu in largul Marii Negre, potrivit Ziua Constanta. Se pare ca.

Panica in largul Marii Negre: Un militar roman a fost ranit pe fregata Regele Ferdinand dupa ce a cazut din elicopter in timpul unei exercitiu (VIDEO)

UPDATE:Militarul roman ranit in cadrul unui exericitiu era scafandru. Acesta actiona in cadrul unui exercitiu in care trebuia sa coboare din elicopter pe franghie la bordul.

Mira, noua solista a trupei DJ Project, a fost externata dupa accidentul rutier grav in care a fost implicata (FOTO, VIDEO)

Mira, tanara care a fost implicata in accidentul rutier de la inceputul saptamanii, alaturi de trupa DJ Project, a fost externata si se simte mult mai bine, spre bucuria tuturor.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un aviot privat s-a prabuit

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un aviot privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit/Cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters. UPDATE: Politia turca a declarat ca cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor. UPDATE 2: Directorul executiv al Turkish Airlines, Bilal Eksi, a declarat ca pistele de decolare sunt acum operationale.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit/UPDATE Aeroportul a fost redeschis

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters. Politia turca a declarat ca cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor. Directorul executiv al Turkish Airlines, Bilal Eksi, a declarat ca pistele de decolare sunt acum operationale. UPDATE 23:10 Aeroportul Ataturk a fost redeschis.

Trenuri pline cu calatori au fost blocate, dupa ce un TIR s-a rasturnat pe calea ferata. Traficul feroviar a fost intrerupt

Trei trenuri cu calatori sunt blocate, dupa ce un tir s-a rasturnat pe calea ferata, intre statiile Ciucea si Piatra Craiului Traficul feroviar este intrerupt joi dimineata pe relatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )