Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un turist a murit si alti 12 au fost raniti dupa ce un balon cu aer cald s-a prabusit

Antena3 Antena3,
Un turist a murit si alti 12 au fost raniti dupa ce un balon cu aer cald s-a prabusit

Un dezastru urias s-a produs in Egipt dupa ce un balon cu aer cald, plin cu turisti, s-a prabusit. O persoana a murit si alte 12 au fost ranite. Turistii se indreptau sa vada ruinele. continuă pe Antena3

Un turist a murit, iar 12 au fost raniti dupa ce un balon cu aer cald s-a prabusit in Egipt

Un balon cu aer cald care transporta turisti s-a prabusit, vineri, aproape de Luxor, in Egipt, relateaza Reuters. In urma accidentului, o persoana a murit, iar 12 au fost ranite.

Tragedie in Egipt: Un turist a murit si 12 au fost raniti dupa ce un balon cu aer cald s-a prabusit

O persoana a murit si alte 12 au suferit rani, vineri, in Egipt in apropiere de Luxor, dupa ce un balon cu aer cald in care se aflau acestia s-a prabusit din cauza conditiilor meteo, relateaza.

Patru copii au fost raniti dupa ce caruta in care se aflau a fost spulberata de un autoturism

Un accident rutier s-a produs vineri seara pe DJ 202, in afara municipiului Ramnicu Sarat. Potrivit politiei, patru copii au fost raniti dupa coliziunea dintre un autoturism si un atelaj condus de un carutas aflat sub influenta bauturilor alcoolice.

Timisoara: O femeie si bebelusul ei, raniti dupa ce soferita nu a acordat prioritate unei ambulante

Un accident de circulatie a avut loc joi, la Timisoara, intr-o intersectie, fiind implicate un autoturism si o autospeciala SMURD aflata in misiune. In urma accidentului, soferita care nu a acordat prioritate ambulantei si copilul ei de patru luni au fost raniti usor, fiind transportati la spital pentru investigatii medicale, informeaza news. ro.

Brazilia: Cel putin 9 morti si 14 raniti dupa o disputa intre bande rivale intr-o inchisoare

Brazilia a retrait luni un capitol negru al inchisorilor sale dupa ce cel putin 9 persoane au murit si alte 14 au fost ranite intr-o confruntare intr-un penitenciar din statul Goias, incident petrecut la implinirea unui an de la masacrul de la un centru de detentie din orasul Manaus, din Amazonia, soldat cu 56 de morti, transmite agentia EFE.

Sase raniti dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Valea Oltului. Traficul este ingreunat

Sase persoane au fost ranite, una fiind in coma, dupa ce doua masini s-au ciocnit, marti, pe Drumul National 7, Valea Oltului, in judetul Sibiu, traficul in zona accidentului fiind ingreunat, relateaza News. ro.

Accident grav in Timisoara! Sapte oameni, printre care patru copii, au fost fost raniti

Un accident grav a avut loc marti dimineata langa Timisoara, in urma caruia sapte persoane au fost ranite. O femeie de 36 de ani, care se afla la volanul unei masini, a pierdut.

O fata din Cluj a fost violata dupa ce nu a mai gasit taxi si a mers pe jos de Revelion. Cum a fost prins agresorul

O tanara de 16 ani din Cluj a fost violata in noaptea de Revelion. Victima a plecat de la un club din centrul Clujului, nu a mai gasit taximetru liber, asa ca a mers pe jos spre casa, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )