Libnet.ro
UNICEF

21:00

O turista a cazut pe un traseu din Muntii Retezat: Femeia a fost transportata la un spital din Timisoara

B1 B1,
O turista a cazut pe un traseu din Muntii Retezat: Femeia a fost transportata la un spital din Timisoara

O turista de 46 de ani a cazut pe un traseu montan din Muntii Retezat, a anuntat duminica Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Hunedoara, potrivit B1 TV. Femeia a suferit o fractura deschisa la un picior. continuă pe B1

Turista, ACCIDENTATA in Muntii Retezat. A fost transportata cu elicopterul la Timisoara

O turista de 46 de ani s-a accidentat in Muntii Retezat dupa ce a cazut ce urma cursul unui traseu montan. Persoana a fost transportata de urgenta cu elicopterul la un spital din Timisoara.

O turista s-a accidentat grav in Muntii Retezat

O turista de 46 de ani care s-a accidentat in urma unei cazaturi pe un traseu montan din Muntii Retezat, suferind o fractura deschisa la un picior si o entorsa la celalalt, a fost salvata de jandarmii montani.

Proiect unic in Romania. Sunt vizate cetatile dacice din Muntii Orastiei

Muzeele romanesti incep sa foloseasca tot mai mult tehnologia pentru a oferi publicului servicii de calitate. De anul viitor, veti putea admira cetatile dacice din Muntii Orastiei fara a fi nevoiti.

PadisFest mobilizeaza energiile tinerilor din Muntii Apuseni

Tinerii grupati intr-o asociatie din Oradea au gandit un concept original pentru a pune in valoare potentialul turistic al Parcul Natural Muntii Apuseni. in aceasta luna va fi organizat PadisFest, festival aflat la prima editie, destinat tinerilor din judetele Bihor, Alba si Cluj.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )