Libnet.ro
UNICEF

20:45

Turisti cu 11% mai multi, fata de anul trecut, dar sejururi mai scurte pe Litoral

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turisti cu 11% mai multi, fata de anul trecut, dar sejururi mai scurte pe Litoral

In sezonul estival 2016 litorlalul Marii Negre a inregistrat o crestere a numarului de turisti cu 11% mai mare fata de vara anului 2015, potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR). continuă pe Ziarul Bursa

Cum s-a distribuit anul trecut cresterea economica in economie? Cine a pierdut, cine a castigat si de ce nu simte fiecare roman avansul economiei?

Economia a crescut anul trecut cu 3. 8%, insa cresterile au variat intre aproape 50% si -91%, in functie de business. Potrivit datelor centralizate de ANAF, campionul cresterii sunt firmele din transportul aerian, ale caror afaceri au urcat in 2015 cu peste 50% de la 1,8 mld ei la 2,17 miliarde). Potrivit datelor ANAF, in 2015 existau 107 companii in acest sector, din care doar 56 aveau o cifra de afaceri mai mare decat zero. Urmatorul business castigator este cel din domeniul restaurantelor. Potrivit ANAF, numarul restaurantelor a scazut anul trecut cu circa 600, dar afacerile celor care au ramas in viata au crescut cu peste 30%.

Voi va numiti credinciosi, noi va numim invadatori! Atac asupra unei moschei din Germania. Mai multi extremisti au zidit usa lacasului de cult (FOTO)

Mai multi extremisti de dreapta au zidit intrarea intr-o moschee si au lipit pe blocurile de beton afise cu slogane xenofobe, informeaza Daily Mail. Incidentul a avut loc in orasul german.

Mastercard: Numarul de tranzactii folosind cardurile contactless a crescut de sase ori in Romania anul trecut

Numarul de tranzactii contactless efectuate prin intermediul cardurilor Mastercard si Maestro a crescut in Romania cu peste 500% in 2015 fata de 2014, iar sumele tranzactionate cu carduri contactless au crescut de peste zece ori, una dintre cele mai.

A crescut somajul in luna iunie. Cei mai multi sunt barbati

Rata somajului in forma ajustata sezonier a fost de 6,1%, la finele lunii iulie, in crestere cu 0,1 puncte procentuale fata de luna precedenta 6%), conform standardelor Biroului International al Muncii BIM), se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica INS) remis, miercuri, AGERPRES.

Un mort si mai multi raniti

O persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite astazi in explozia unei masini capcana in in fata Ambasadei Chinei din Biskek, capitala fostei republici sovietice Kargazstan din Asia Centrala, au anuntat autoritatile locale, relateaza agentiile AFP.

Explozie la Ambasada Chinei din Kargazstan: Un mort si mai multi raniti

O persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite marti in explozia unei masini capcana in in fata Ambasadei Chinei din Biskek, capitala fostei republici sovietice Kargazstan din.

FOTO+VIDEO. Kargazstan. EXPLOZIE la Ambasada Chinei, soldata cu un mort si mai multi raniti

O persoana a murit, iar mai multe au fost ranite, marti dimineata, dupa ce o masina capanca a explodat in fata Ambasadei Chinei din Biskek, capitala fostei republici sovietice Kargazstan din Asia Centrala, au anuntat autoritatile locale, relateaza agentiile Reuters si AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )