Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turisti din toata lumea vin la Campulung Moldovenesc ca sa doarma in case traditionale romanesti din secolul XIX

Adevărul Adevărul,
Turisti din toata lumea vin la Campulung Moldovenesc ca sa doarma in case traditionale romanesti din secolul XIX

Doi soti din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, au salvat cinci case traditionale romanesti, le-au demontat, restaurat si reasamblat intr-o zona de poveste pentru a le oferi posibilitatea turistilor sa descopere traditiile romanesti din perioada secolului XIX. continuă pe Adevărul

Operatiunea ShadowHammer - Noi atacuri asupra lantului de aprovizionare ameninta sute de mii de utilizatori din toata lumea

Kaspersky Lab a descoperit o noua campanie de tip APT amenintare complexa si persistenta), care a afectat un numar mare de utilizatori prin ceea ce este cunoscut drept un atac asupra lantului de aprovizionare. Cercetarile au aratat ca autorii operatiunii ShadowHammer au vizat utilizatorii utilitarului ASUS Live Update, prin injectarea unui backdoor, cel putin in perioada iunie-noiembrie 2018. Expertii Kaspersky Lab estimeaza ca atacul ar fi afectat peste un milion de utilizatori din intreaga lume.

Vlad a distribuit pe Facebook un filmulet care a ingrozit pe toata lumea. E de internat la Pavilionul 4. Asa stapan, asa caine VIDEO CU IMPACT EMOTIONAL!

Un tanar din Oradea a ingrozit mai multi utilizatori Facebook dupa ce a postat pe reteaua de socializare un filmulet in care se vedea cum cainele lui fugareste si ucide o pisica. Potrivit internautilor,.

SUA ameninta cu sanctiuni companiile petroliere din toata lumea care mai fac afaceri cu Venezuela

SUA le-a ordonat companiilor de servicii petroliere si rafinariilor din toata lumea sa opreasca intelegerile cu Venezuela sau in caz contrar se vor confrunta cu sanctiuni, chiar si in cazurile in care este vo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )