Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turisti israelieni, batuti de jandarmi in timpul protestului. Ambasada Israelului: Este un incident inacceptabil si extrem de serios (VIDEO)

B1 B1,
Turisti israelieni, batuti de jandarmi in timpul protestului. Ambasada Israelului: Este un incident inacceptabil si extrem de serios (VIDEO)

De furia necontrolata a jandarmilor, chemati vineri seara in Piata Victoriei chipurile pentru a asigura ordinea publica, n-au scapat nici un taximetrist si clientii sai, cetateni israelieni. Israelienii. continuă pe B1

VIDEO Turisti israelieni coborati din taxi si batuti de jandarmi in timpul protestului diasporei. Cum a reactionat Ambasada

Un taximetrist si trei clienti israelieni au fost agresati de jandarmi, vineri noaptea, dupa ce s-a incheiat mitingul diasporei, scrie Digi 24. Scena a fost filmata de martori iar imaginile au fost postate pe Facebook.

Jurnalisti ai televiziunii austriece de stat, batuti de jandarmi n timpul protestului de vineri, de la Bucuresti

In timpul revoltelor violente din cadrul protestelor antiguvernamentale din Romania, o echipa ORF din Bucuresti a fost atacata vineri de politie, relateaza postul TV de stat austriac, pe pagina sa online. Echipajul de televiziune tocmai transmitea in direct, cand jandarmii au atacat protestatarii violenti din apropiere.

O echipa a televiziunii austriece de stat ORF, atacata de jandarmi in timpul protestului de vineri, in Piata Victoriei

In timpul revoltei violente care a izbucnit la protestul antiguvernamental de vineri seara din Romania, o echipa ORF aflata la Bucuresti a fost atacata de politie, potrivit informatiei publicate pe site-ul televiziunii austriece de stat.

VIDEOTuristi israelieni, scosi din taxi si loviti de jandarmi n timpul interventiei din Piata Victoriei. Ambasada Israelului: Consideram acest incident ca fiind inacceptabil si extrem de serios

Mai multi turisti israelieni au fost scosi din taxi si loviti de jandarmi in timpul interventiei de vineri, din zona Piata Victoriei, ambasada Israelului in Romania calificand incidentul drept unul inacceptabil si extrem de serios.

Mircea Badea, reactie in timpul protestului. E nasoala violenta? Nu rezistati? E doar vina voastra

Mircea Badea a reactionat, in timpul protestului de vineri, spunand ca ceea ce se intampla in Piata Victoriei este deznodamantul firesc la tot ce s-a intamplat pana acum. Cand celebrezi injuraturi.

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, cere explicatii dupa ce jurnalisti ai televiziunii de stat ORF au fost batuti de jandarmi

In timpul protestului antiguvernamental de vineri-seara din Piata Victoriei, o echipa a televiziunii de stat ORF, care transmitea de la Bucuresti, a fost atacata de fortele de ordine. Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, cere explicatii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )