Libnet.ro
UNICEF

21:45

Turisti rataciti in Muntii Retezat din cauza ninsorii, ajutati de salvamontisti sa ajunga la refugiu

B1 B1,
Turisti rataciti in Muntii Retezat din cauza ninsorii, ajutati de salvamontisti sa ajunga la refugiu

Trei turisti care s-au ratacit in Muntii Retezat din cauza viscolului au cerut, sambata noapte, ajutorul salvamontistilor pentru a-i indruma sa ajunga la un refugiu. Cei trei turisti au solicitat ajutorul. continuă pe B1

Turisti rataciti in Muntii Retezat. ...

Trei turisti sunt cautati la aceasta ora de salvamontistii din Hunedoara, dupa ce calatorii au fost dati disparuti in Muntii Retezat, anunta Agerpres. Cei trei excursionisti plecasera de ieri seara pe un traseu de la Cabana Gentiana spre Varful Peleaga, la 2. 509 metri altitudine. Dar din cauza intunericului nu au mai gasit drumul. Cu atat mai mult cu cat la acea altitudine ninge si viscoleste. Turistii au sunat la serviciul Salvamont dupa ajutor. Cei trei au fost indrumati spre refugiul de .

Meciul CFR Cluj - Steaua, intrerupt cateva minute din cauza scandarilor antimaghiare

Arbitrul central al partidei CFR Cluj - Steaua Bucuresti, disputata sambata seara, a oprit jocul, in minutul 22, din cauza unor scandari antimaghiare ale galeriei Stelei. Afara, afara cu ungurii din tara!, au strigat suporterii formatiei oaspete, potrivit GSP. ro.

Gazprom ameninta Ucraina ca OPRESTE livrarile de gaze, din cauza DATORIILOR

Grupul rus Gazprom a avertizat vineri Ucraina ca va opri livrarile de gaze din cauza unei datorii neplatite de 1,89 miliarde de dolari, asa cum s-a intamplat si in 2009, cand a fost perturbata aprovizionarea.

Liga 1: Corona Brasov, penalizata cu patru puncte din cauza datoriilor

Comisia de Disciplina a FRF a hotarat, joi, sa depuncteze una din formatiile din Liga 1, Corona Brasov ramanand fara patru puncte din cauza unei datorii.

Zeci de brasoveni nu pot sa iasa la pensie, din cauza unor adeverinte emise gresit

Zeci de brasoveni nu pot iesi la pensie din cauza unor adeverinte de la vechile fabrici si uzine din judet care au fost emise gresit. Pentru unii oameni, principala problema ar fi ca trebuie sa bata sute de.

O jurnalista a demisionat in direct, din cauza situatiei din Ucraina

Liz Wahl, o prezentatoare a postului de televiziune Russia Today, finantat Moscova, si-a dat demisia in direct din cauza razboiului rece dintre Rusia si Ucraina. Femeia si-a argumentat decizia spunand ca nu.

Abu Dhabi: Toate zborurile au fost suspendate din cauza cetii dense.

Toate zborurile cu destinatia si cu plecare din Abu Dhabi au fost suspendate joi dimineata din cauza cetii dense, a anuntat compania aeriana nationala din Emiratele Arabe Unite, Etihad, informaza Mediafax. Toate zborurile cu destinatia Abu Dhabi au fost redirectionate spre alte aeroporturi din regiune, precizeaza compania intr-un comunicat. Ceata densa acopera regiunea Abu Dhabi, iar operatiunile vor fi reluate cand vor permite conditiile meteorologice, a adaugat compania nationala din .

Russell Brand, in stare de soc din cauza mamei lui

Lovitura dura pentru Russell Brand. Actorul si-a amanat toate showurile, dupa ce a aflat ca mama lui, Barbara, a fost din nou diagnosticata cu cancer la san.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )