Libnet.ro
UNICEF

15:00

Turistii care vor calatori in Grecia vor avea nevoie de un pasaport de sanatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turistii care vor calatori in Grecia vor avea nevoie de un pasaport de sanatate

Turistii care vor calatori in Grecia vor avea nevoie de un pasaport de sanatate, care sa ateste ca nu au coronavirus, a declarat ministrul elen al Turismului, Haris Theocharis, citat de site-ul Greek City Times. continuă pe Ziarul Bursa

Vom avea nevoie de pasaport de sanatate pentru a merge in Grecia, la vara

Ministrul turismului din Grecia, Harry Theocharis, a anuntat marti ca autoritatile din tara sa iau in calcul introducerea unui pasaport de sanatate, care va servi drept dovada pentru turisti ca nu sufera de COVID-19, potrivit Europost. eu. Sezonul turistic in Grecia va fi de trei luni in acest an, incepand cu luna iulie pana in septembrie, dar daca situatia permite, se poate prelungi pana in lunile octombrie-noiembrie.

CORONAVIRUS. Pentru a merge in Grecia, la vara, turistii vor avea nevoie de pasaport de sanatate, pentru a dovedi ca nu sufera de COVID-19

Grecia se pregateste de o relansare economica dupa pandemia de coronavirus, care a dus la o prabusire financiara in intreaga Europa. Grecia relanseaza turismul, dupa ridicarea.

UE ar putea avea nevoie de inca 500 de miliarde de euro pentru atenuarea efectelor pandemiei

Klaus Regling, directorul Mecanismului European de Stabilitate, a declarat ca Uniunea Europeana ar putea avea nevoie de 500 de miliarde de euro in plus pentru atenuarea efectelor pandemiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )