Libnet.ro
UNICEF

15:30

Turistii sovietici din decembrie 1989 si ce rol au jucat maghiarii in Revolutia Romana

Adevărul Adevărul,
Turistii sovietici din decembrie 1989 si ce rol au jucat maghiarii in Revolutia Romana

Rolul si locul serviciilor de intelligence occidentale si sovietice in amorsarea si desfasurarea Revolutiei Romane din decembrie 1989 reprezinta un subiect incitant si aflat mereu in actualitate fiind inscris pe agenda de lucru a istoricilor si a analistilor care cauta sa inteleaga evolutia fostelor tari socialiste inainte si, mai ales, dupa anul 1989, scrie Constantin Corneanu, analist al spatiului ex-sovietic, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Occidentul, Ungaria si turistii sovietici din decembrie 1989 (1)

Rolul si locul serviciilor de intelligence occidentale si sovietice in amorsarea si desfasurarea Revolutiei Romane din decembrie 1989 reprezinta un subiect incitant si aflat mereu in actualitate fiind inscris pe agenda de lucru a istoricilor si a analistilor care cauta sa inteleaga evolutia fostelor tari socialiste inainte si, mai ales, dupa anul 1989.

Revolutia Romana din decembrie 1989 (I): Istoria turismului sovietic

Confuzia continua sa planeze asupra multor evenimente si detalii ale Revolutiei Romane din decembrie 1989. Atat de mult incat fiecare noua revelatie din arhive pare sa complice la fel de mult pe cat si clarifica. Persistenta acestei ceti aparent perpetue este generata nu numai de eforturile constante de confuzie, dar si din cauza, poate chiar mai mult, a unor erori in agendele de investigare si absenta unor contexte adecvate, scrie istoricul Larry Watts pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )