Libnet.ro
UNICEF

19:45

Turneul Campioanelor: Debut cu victorie pentru Naomi Osaka - A invins-o in trei seturi pe Petra Kvitova

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Debut cu victorie pentru Naomi Osaka - A invins-o in trei seturi pe Petra Kvitova

Turneul Campioanelor a debutat cu o batalie de aproape trei ore intre Naomi Osaka 3 WTA) si Petra Kvitova 6 WTA). Nipona a obtinut prima victorie in Grupa Rosie dupa ce s-a impus cu 7-61), 4-6, 6-4 in fata jucatoarei din Cehia. Petra a reusit sa revina de la 2-5 in decisiv, a salvat doua mingi de meci, dar Osaka nu s-a mai complicat si a incheiat partida la a treia minge de meci. continuă pe Hotnews

Spectacol total in primul meci de la Turneul Campioanelor. Naomi Osaka - Petra Kvitova, meci decis in 3 seturi

Japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA, si sportiva din Cehia Petra Kvitova, locul 6 WTA, au disputat primul meci al Turneului Campioanelor ce se desfasoara la Shenzen.

Naomi Osaka a invins-o pe Petra Kvitova in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor

Japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA, a invins-o pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 6 WTA, scor 7-6 .

Turneul Campioanelor a inceput in forta cu doua meciuri de trei seturi

Naomi Osaka si Ashleigh Barty au obtinut, duminica, primele victorii la noua editia a Turneului Campioanelor gazduit din acest an de Shenzhen, China.

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty, victorie cu Belinda Bencic - Evolutie perfecta pentru australianca dupa ce a pierdut primul set

Ashleigh Barty 1 WTA) a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor, reusind sa intoarca soarta meciului cu Belinda Bencic 7 WTA) dupa ce a cedat primul set cu 5-7. Australianca a avut apoi o evolutie impecabila, cedand doar trei game-uri pana la finalul partidei. A fost 5-7, 6-1, 6-2 pentru liderul mondial, dupa aproape doua ore de joc.

Momente emotionante pentru Bianca Andreescu, inainte de Turneul Campioanelor. A inceput sa planga in avion

Jucatoarea canadiana de tenis Bianca Andreescu a avut parte de momente emotionante, inainte de Turneul Campioanelor. Sportiva a inceput sa planga in avion. Bianca Andreescu, momente emotionante in avion, inainte de Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor a inceput duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia a fost mutata la Shenzhen de la .

Cand va juca Simona Halep cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. S-a aflat ziua si ora

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor desfasurat la Shenzhen. Ziua si ora. Ziua si ora cand Simona Halep va juca, in premiera, cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia este mutata pentru .

Premiera pentru Simona Halep. Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Lista completa a adversarelor

Premiera pentru Simona Halep. Campioana de la Wimbledon s-a calificat in Turneul Campioanelor, pentru a sasea oara la rand, si se va duela cu Bianca Andreescu. Premiera pentru Simona Halep! Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor 2019 va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia .

Simona Halep, intr-o rochie superba la sedinta foto oficiala de la Turneul Campioanelor. Pana si rivalele au complimentat-o

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor, chiar daca nu s-a refacut complet. Campioana de la Wimbledon a participat la sedinta foto oficiala a competitiei. Romanca a aratat impresionant, incat pana si rivalele au complimentat-o. Simona Halep, intr-o rochie superba la sefinta foto oficiala de la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor 2019 va incepe duminica, 27 .

Simona Halep si-a aflat adversarele la Turneul Campioanelor. Duelul asteptat de toti romanii!

Vineri a avut stabilirea celor doua grupe de la Turneul Campioanelor, competitie care din acest an este gazduita de orasul chinez Shenzhen.

Turneul Campioanelor: Shenzhen, raiul banilor - Simona Halep si cautarea formei de la Wimbledon

Singapore este deja istorie, iar Shenzhen-ul vine cu o sala incredibila si cu premii fabuloase campioana va incasa mai mult decat la orice Grand Slam). Turneul Campioanelor intra intr-o noua era, cea chinezeasca. Simona Halep calificata pentru a sasea oara consecutiv) isi doreste sa fi scapat de problemele medicale, iar principalul obiectiv il constituie gasirea formei de la Wimbledon. De stiut: Simona nu are palmares negativ cu niciuna dintre sportivele care vor participa la WTA Finals. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a Turneului Campioanelor de la Shenzhen.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )