Libnet.ro
UNICEF

15:45

Turneul Campioanelor: Garbine Muguruza a invins-o pe Lucie Safarova, in Grupa Alba

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Garbine Muguruza a invins-o pe Lucie Safarova, in Grupa Alba

Jucatoarea spaniola de tenis Garbine Muguruza, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 7-6 4), pe sportiva ceha Lucie Safarova, locul 9 WTA, in primul meci din Grupa Alba a Turneului Campioanelor de la Singapore. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor Ziua 2: Muguruza, surpriza acestui an, debuteaza contra Safarovei. Vezi programul de luni

Turneul Campioanelor de la Singapore continua, luni, cu primele meciuri din Grupa Alba. Garbine Muguruza, a doua favorita dupa Simona Halep, va debuta impotriva cehoaicei Lucie Safarova, cap de serie 8.

Turneul Campioanelor: Muguruza, victorie stransa cu Safarova. Halep a privit din tribune

Garbine Muguruza, a doua favorita a invins-o pe Lucie Safarova 8), cu scorul de 6-3, 7-67/4), dupa aproximativ 2 ore de joc. Iberica si-a luat revansa in fata cehoaicei dupa un meci la care s-a aflat, in tribune, si Simona Halep.

Turneul Campioanelor: Muguruza si Kerber debuteaza cu victorii in Grupa Alba

Garbine Muguruza a castigat luni primul sau meci de la Turneul Campioanelor, 6-3 7-6 7-4) contra jucatoarei Lucie Safarova. Tot in Gupa Alba, Angelique Kerber a invins-o luni pe Petra Kvitova, 6-2 7-6 7-3).

Turneul Campioanelor: Muguruza debuteaza cu victorie in Grupa Alba

Garbine Muguruza a castigat luni primul sau meci de la Turneul Campioanelor, 6-3 7-6 7-4) contra jucatoarei Lucie Safarova .

Turneul Campioanelor: Simona Halep si Garbine Muguruza, lideri in grupe. Vezi clasamentul

Turneul Campioanelor, care se desfasoara intre 25 octombrie - 1 noiembrie, si-a aflat componenta celor doua grupe in urma tragerilor la sorti de vineri. Romanca evolueaza in Grupa AB. Grupa A Grupa B .

Turneul Campioanelor: Muguruza debuteaza cu stangul. Favorita la simplu, invinsa la dublu

Garbine Mugurza, a doua favorita, dupa Simona Halep, la Turneul Campioanelor, care evolueaza si la simplu si la dublu, a debutat cu o infrangere, alaturi de coechipiera sa, Carla Suarez Navarro.

Turneul Campioanelor: prima mare supriza in competitia din Singapore. Halep a venit s-o vada pe Muguruza

Luni au avut loc primele partide ale Grupei Albe de la Turneul Campioanelor. Muguruza si-a respectat statutul de favorita, dar Kvitova a clacat.

UPDATE. Turneul Campioanelor: Simona Halep, lider! Muguruza, detronata. Vezi clasamentul GRUPELOR

Turneul Campioanelor, care se desfasoara intre 25 octombrie - 1 noiembrie, si-a aflat componenta celor doua grupe in urma tragerilor la sorti de vineri. Romanca evolueaza in Grupa AB. Grupa A Grupa B .

Turneul Campioanelor: Angelique Kerber a castigat meciul cu Petra Kvitova, in Grupa Alba

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, locul 7 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 7-6 3), pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 5 WTA, in al doilea meci din cadrul Grupei Albe de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep debuteaza cu VICTORIE, in fata Flaviei Pennetta, la Turneul Campioanelor 2015. Vezi reactia romancei

Simona Halep, principala favorita, a castigat primul sau meci la Turneul Campioanelor 2015, de la Singapore, dupa ce a invins-o pe Flavia Pennetta, a 7-a favorita, cu scorul de 6-0, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )