Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tuta Absoluta, molia care inspaimanta fermierii romani. Ce spune ministrul Agriculturii

Antena3 Antena3,
Tuta Absoluta, molia care inspaimanta fermierii romani. Ce spune ministrul Agriculturii

Tuta absoluta este o boala specifica care se poate tine sub control si de aceea nu trebuie sa cream o imagine ca Romania este un cuibar de boli, a afirmat, miercuri, ministrul Agriculturii, Petre Daea,. continuă pe Antena3

Tuta Absoluta a facut ravagii! Daca nu luam masuri, riscam sa...

Daunatorul Tuta Absoluta, care afecteaza culturile de legume, isi face simtita prezenta in Buzau, Galati si Ialomita, a declarat Daniel Botanoiu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii. Tuta.

Culturile de legume din judetele Buzau, Galati si Ialomita, afectate de daunatorul Tuta Absoluta

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii Daniel Botanoiu a anuntat miercuri, la Buzau, ca daunatorul Tuta Absoluta, care afecteaza culturile de legume, isi face simtita prezenta in trei judete si le-a cerut legumicultorilor sa aplice procedura curativa de combatere, pentru ca altfel exista riscul ca acest daunator sau bolile respective sa se extinda peste tot, in toate culturile, transmite Agerpres.

Petre Daea:Tuta absoluta este o boala specifica, ce se poate tine sub control. A fost, este si va fi

Tuta absolut este o boala specifica ce se poate tine sub control si de aceea nu trebuie sa cream o imagine ca Romania este un cuibar de boli, a afirmat miercuri ministrul Agriculturii, Petre Daea, intrebat daca au fost luate masuri pentru combaterea acestui daunator care afecteaza culturile de legume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )